rumpel Opublikowano 1 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2005 a ja kupilem FLY model 805 za 450zl i tez jestem zadowolony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojteque Opublikowano 1 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2005 "kosztują 100 ale ja kupiłem za 700".to dobry ktos interes zrobil :-DJest to w miarę oczywistę że popełniłem literówkę ale ważne że miałeś ubaw. Jeżeli masz kase i pasuje Ci rozmiar to wydaje mi się iż te buty będą dobrą propozycją:http://moto.allegro.pl/show_item.php?item=70449282 No bucik jest ekstra ale jego wartość prawie dorównuje mojemu motocyklowi. Nawet mając pieniądze czułbym się głupio :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduro-bubbaa Opublikowano 1 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2005 za ta cene kazdy but bedzie spoko (poza tech 10 ) bo zdziwil bym sie gdyby kosztowaly 1000 a byly kiczowate ja osobiscie polecam 2 pary butow 1. fox pro forma2. Forma raptor comp I TYLKO W BIALYM KOLORZE !!!!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TwisterZG Opublikowano 1 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2005 Jest to w miarę oczywistę że popełniłem literówkę ale ważne że miałeś ubaw. :lol: :lol: :lol: :lol: Ja polecam Gaerny rx.Mam takie i fajnie sie jezdzi.Za 250 zł mozna juz dostac "uzywane nowki".Ja mam takie http://www.polizei.sachsen-anhalt.de/fahnd...ng/WT_13_13.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PomyK Opublikowano 2 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2005 TYLKO W BIALYM KOLORZE !!!!!!!!!!!!!!!!!Tak jest BIAŁE RLZ!! :twisted: Sam mam Acerbisa Sphere 3 białe :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moto_boY Opublikowano 2 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2005 chyba Bialy kolor na bloto to niebardzo :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość christo Opublikowano 3 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2005 kurcze nie wiem co wybrac :- Fox Racing Offroad Tracker Boots ($140)- MSR MXT Boots ($120)- Thor Quadrant Boots ($140)- Answer Mode Boots ($120)- Shift Combat Boot($120)- ONeal M-10 Boots ($130)- AXO SR-4 Lug Boots ($130)- AXO SR-4 MX Boots ($130) czy jednak odzalowac troche kasy i kupic Alpinestary 6 lub 8 albo SIDI ew. FOX Forma Pro ?czy te buty rozni az taka przepasc jezeli chodzi o bezpieczentwo i komfort ?dzieki za pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PomyK Opublikowano 3 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2005 Z tych wyżej wymienionych najbardziej podobają mi się Foxa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi