LUZIPOWER Opublikowano 11 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2005 bo tu jest taki jeden strasssszny pan, który jak się zdenerwuje, to może Cię wyrzucić z 4um za obelgichyba się domyślam..... :| Spokojnie, do przytulenia Ciebie zapewne nie jedna by się zgłosiłato niech się spieszą te kobitki, bo lada dzień (w roli ścisłości koło roku :-) ) i będę na smyczy zaobrączkowany... ale cicho sza żeby żadna nie usłyszała :twisted: Dzięki Adu ! Papa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adu Opublikowano 11 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2005 to niech się spieszą te kobitki, bo lada dzień (w roli ścisłości koło roku ) i będę na smyczy zaobrączkowany... ale cicho sza żeby żadna nie usłyszała No! Panie! Która jest chętna??? :D Ja przyjmuję zakłady :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
swiruradom Opublikowano 11 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2005 A ja musiałam wkładać wtyczkę do kontaktu Każdy porządny fachman ma "POMAGIERÓW" - on jest od myślenia, reszte ma od roboty :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
l3ft Opublikowano 11 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2005 Kumple w ch*j bueheheh leję za kazdym razem jak to piszesz :D:D:DSie nie unoś tak odrazu Luzi bo osiwiejesz przedwcześnie :D pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adu Opublikowano 12 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2005 Każdy porządny fachman ma "POMAGIERÓW" - on jest od myślenia, reszte ma od roboty No! Wreszcie mnie docenił publicznie :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prot Opublikowano 13 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2005 Że tak przerwę ... Lepiej późno, jak wcale ... I dzięki uprzejmości Niedzwiedzia. (Szacunek Niedźwiedziu) : http://fotomisio.domeczek.pl/prot_foto/ Jeszcze fotki z Borek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LUZIPOWER Opublikowano 13 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2005 bueheheh leję za kazdym razem jak to piszeszbo słyszałeś intonacje - ci co tylko czytają nie wiedzą o co chodzi... z resztą chyba tylko ty się z tego lałeś ! ty z poznania jesteś prawda ? kiedyś trza by sie spiknąć ! bo przecież nie będziemy czekali do next Borków... ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi