trzyper1 Opublikowano 21 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2005 strasznie dymi moja mz po rozebraniu i czyśćeniu gaznika co mogłem namieszać czy mam kupić nowy pływak tak dla pewności z fabrycznie powyginanymi blaszkami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yool Opublikowano 21 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2005 nie grzebałeś przypadkiem przy dyszy głównej? jak jączyściłęs jakimś drytem lub czymś twardym to mogłeś ją rozkalibrować, jezeli mie to przygnij blaszki tak aby zmniejszyc poziom paliwa w pływaku, możesz też wziąć pływak do sklepu i wygiąć go tak jak fabryczny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Budzik-WGR Opublikowano 21 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2005 Moze ssanie sie zacielo moja 150tka jak sie zacinalo to na ssaniu robila sie zaslona dymna!! Cytuj BYŁO:-kilka MZ--> Kawasaki ZXR 400-->VFR 750 streetfighter-->Honda Vfr 750 rc 36 I 92r.JEST:-Honda VFR 750 rc36 I 90r. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trzyper1 Opublikowano 23 Września 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Września 2005 oto chodzi że pływak kupiłem nowy grosze kosztuje ustawiłem go według książki przy zamkniętym 2,8 cm przy otwartym 3,5 cm a dymi dalej mam przepustnice troche porysowano podłużne krechy choć nieso aż takie głębokie czy to mogło by być od przepustnicy [ Dopisane: 23-09-2005, 13:21 ]a co do ssania to wszystko od samej gury aż w duł po mały tłoczek z gumką nowe tagże to odpada że by mogło się tam coś się zacinać [ Dopisane: 23-09-2005, 13:23 ]iglice i tak opuściłem już na sam duł a mieszanka jest zrobiona idealnie i bąć tu człowieku mądry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mzpower Opublikowano 24 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2005 simmering Sprawdź czy nie ciągnie oleju ze skrzyni biegów.Ostatnio miałem taki przypadek, że po odkręceniu śrubki kontrolnej oleju wyleciała bezyna zamiast olej!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trzyper1 Opublikowano 25 Września 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Września 2005 wszystko jusz jest oki wkoncu jeżdze przejechałem około 10 km i przestało dymić bo w kolanku widocznie wypalił się olej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi