Enduras Opublikowano 21 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2005 To może miał dzwona wcześniej i ramam była brana od innego moto i lagi z kołem tez mogł być brane od innego modelu.Też tak może być... Miał by inne plastiki, i skąd pewność że silnik by wszedł w inną ramę?, wnioskuje że masz na myśli rame od następcy MTXsa czyli CRM , a rama CRM jest inna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_krisss Opublikowano 21 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2005 No nie znam sie ale może jest jakaś rama podobna do MTX. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Motokid Opublikowano 21 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2005 Ta rama wygląda jak, ta od mojej DT50 :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dabu Opublikowano 21 Września 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Września 2005 ja się dokładnie na tym nie znam ale w numerach ramy na samym początku jest model motocykla więc pozostaje że był jakiś wałek i to poważny zrobiony :P ;) ;) :) :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wazzabii Opublikowano 22 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2005 no ja stawiam na dzwonek :Pprzywalil klient ostro w cos, wymienil zawieche przednia i poszla w swiat ;p moj kumpel mial Yamahe DT125 niby 85' ale bez tarczy, no i sie okazalo ze bylo to max 83' tylko ze jakis walek w papierach :roll: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi