PAWEL----B Opublikowano 20 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2005 potrzebuje danych jaka powinna byc kompresja w hondzie cr 125 97 rok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PomyK Opublikowano 20 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2005 Sam jestem ciekaw też mam CR 125 '97 :P .Pzdr :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduromaster Opublikowano 20 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2005 a wie może ktoś jaka jest w exc 250 ? jak chce noge urwac(w niedzile kopaja odbiła, już 2 dzień mam siną stope, miałem buty crossowe założone) to chyba jescze dobra no nie ? Cytuj transport bus + 4osstała trasa Łódź-Paryż-ŁódźPW, GG lub 663 231 860 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PAWEL----B Opublikowano 21 Września 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Września 2005 to chyba jescze dobra no nie ?raczej napewno dobra!!!!!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi