RAFAL Opublikowano 30 Marca 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2006 Vn 2000 co tu po próżnicy pisac ....piekna maszyna jak dozyje to za 2 lub 3 sezony se kupie :icon_razz: :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DRACO Opublikowano 27 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2006 WARTO WYGLADA PIEKNIE JEZDZI PIEKNIE I BRZMI PIEKNIE :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stan Opublikowano 27 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2006 polecan VN 1600 :D jest piekny i ma kardana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zbyszekpa Opublikowano 27 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2006 piękna maszyna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Doktor Opublikowano 29 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2006 Ja czekam na nowego Royala (w końcu "królewska gwiazda" aby była królewska musi przebić 1900 z Rodline'a )marzy mi sie 600 ccm z garka , a przy 4 royala to by była fajna pojemność :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DRACO Opublikowano 29 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2006 Chyba ze nie bedzien tam V4 bo po prawdzie nic nie wiem o nowym ROYALU :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stan Opublikowano 29 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2006 600 z garka to malo :bigrazz: minimum 800 :biggrin: draco masz zmyslowy avatar :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sly69 Opublikowano 30 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2006 PKP!!Pikne Kurna, Pikne. :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Doktor Opublikowano 30 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2006 Royal ma silnik V ale ma cztery garki więć 600 z jednego wystarczy , Draco ja też o nowym Royalu nic nie wiem poprostu takie rozwiązanie mi sie marzy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stan Opublikowano 30 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2006 4 garki ? to co to za frajda juz tak nie gada fajnie nawet mimo iz to V a nie rzedowka to jednak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leonstar Opublikowano 30 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2006 Pikne sprzęty pikne, jednak kogo będzie na to stać w naszym ukochanym kraju prawa i sprawiedliwości..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DRACO Opublikowano 30 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2006 (edytowane) 600 z garka to malo :biggrin: minimum 800 :buttrock: draco masz zmyslowy avatar :biggrin: Uwielbiam tego niezdare Sylwestra :buttrock: Edytowane 30 Maja 2006 przez DRACO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi