tomek_87 Opublikowano 27 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2005 Taka jest cena za głupotę, żal chłopaka :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość SirAdam Opublikowano 27 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2005 Motocyklem jezdzi sie na DWÓCH kolach (lub na trzech).[lub na jednym] :twisted: tak,tak.....ci co jezdzili na jednym to teraz mozemy sobie ich zdjecia poogladac w tym temacie.Motocykl ma poto dwa kola zeby obydwa uzywac. :D SirAdam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość BULLSON FOREVER Opublikowano 27 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2005 Na poczatku sezonu założyłem temat poruszający jazde na motocyklu w niekompletnym stroju. Dalej uwazam, ze kto jezdzi w adidaskach nie jest prawdziwym motocyklistą. http://forum.motocyklistow.pl/viewtopic.ph...3678&highlight= Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sabestian Opublikowano 27 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2005 Motocykl ma poto dwa kola zeby obydwa uzywacna zmianę :-D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość SirAdam Opublikowano 27 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2005 @sabestian zycze tylko Tobie zebysmy nigdy nie musieli podobnych zdjec ogladac z Toba w roli glownej.(czego tez wszystkim innym zycze) SirAdam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sabestian Opublikowano 27 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2005 Spoko, spooooko. Okres szczenięcy mam już za sobą (około dziesięciu złamanych i pękniętych kości, tytanowa płytka w twarzy i "kilka" fajnych blizn). Teraz przewiduję pogodę dokładniej od grubego pana w polsacie. No i piszczę w bramkach na lotniskach ;) Teraz już się wyluzowałem. :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi