Yool Opublikowano 14 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2005 co zrobic z wyskakującą jedynka w cezecie 175, tam jet ona włączana do góry przeciwnie do innych motocykli, czy trzeba rozpoławiać cały silnik? dodam ze wyskakuje tylko jak silnik ciągnie, tzn przy ruszaniu,nie wiem czy jest sens to robic teraz czy poczekac do zimy, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kalosh Opublikowano 14 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2005 Witam.Jak u mojego kumpla w Jawie TS350 wyskakiwały biegi (zaczęło się od IV - też jest na górze i też podczas przyspieszeń) to był znak, że wodziki się wytarły i pokrzywiły. Bez rozpoławiania się nie obeszło i tak pewnie jest u Ciebie. Jeżeli się mylę to może ktoś bardziej doświadczony mnie poprawi. Ja do zimy bym nie czekał. Rozpołowienie i naprawa zajmie Ci weekend, a będziesz miał na wiosnę (albo jeszcze na końcówkę jesieni) zrobione moto. Ja przynajmniej wolę zrobić od razu :)Powodzonka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mati Opublikowano 14 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2005 Ej z którego roku masz Cezet że 1 jest do góry? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yool Opublikowano 15 Września 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Września 2005 silnik jest z roku 73 lub 73, cezetki tak miały właśnie jedynke do góry, bo juz jawy nie [ Dopisane: 15-09-2005, 09:21 ]Witam.Jak u mojego kumpla w Jawie TS350 wyskakiwały biegi (zaczęło się od IV - też jest na górze i też podczas przyspieszeń) to był znak, że wodziki się wytarły i pokrzywiły. Bez rozpoławiania się nie obeszło i tak pewnie jest u Ciebie. Jeżeli się mylę to może ktoś bardziej doświadczony mnie poprawi. dzieki juz zaczne szukać do niej wodzików i innych czesci bo przy naprawie coś na pewno jeszcze wyjdzie ;] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi