Yool Opublikowano 14 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2005 CZ 175 szukam książki serwisowej, obojętnie czy w postaci elektronicznej czy tradycyjnej,pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość karamba Opublikowano 16 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2005 tez szukam książki serwisowej do tej wspaniałej maszyny, juz zaczynam wątpić w morde, tyle tysięcy motocyklistów na tym forum - ktoś musi to mieć :!: W każdym razie jak coś znajdę w końcu to dam znać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
j_bravo Opublikowano 28 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2005 Cześć, podajcie swoje adresy mailowe to być może będę coś miał na ten temat: Opis technicznyi instrukcja obsługi125 cm3 typ 355 - 175 cm3 typ 356 "Nowy motocykl" wydanie IV 1960 Wersja elektroniczna trochę rozczłonkowana, ale jest... pzdr ps. też mam w garażu jawkę 175 rocznik 1956 i kiedyś przyjdzie czas żeby ją ładnie podszykować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yool Opublikowano 29 Września 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Września 2005 oto moj [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
StaszekS Opublikowano 19 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2005 Cześć Czy ja też mogę poprosiś [email protected] PozdrovStaszek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
j_bravo Opublikowano 19 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2005 Cześć Czy ja też mogę poprosiś [email protected] PozdrovStaszek cześć,zajrzyj na pocztę - mam nadzieję, że przesyłka się przyda pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi