EnduroMax Opublikowano 16 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2005 A proszę powiedzieć czemu to ma służyć Nie że jestem przeciwny ale po co te stoppi ' date=' wheele Taki bajer ? [/quote'] A po co crossowcom hopki, bandy, endurowcom przeprawy z taplaniem sie w błocie i kup roboty przy wyciganiu?? Po co Harleyowcom kierownica szerokości 1,5m, siedzenie na 40cm?? Po to żeby sprawiać radość :DJedni wola sie powyglupiac, inni wola pojechać w trase 10000km tak dla zabawy :DTak juz motocykliśmi maja :D Cytuj http://www.flickr.com/photos/29858352@N03/Zapraszam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LAMASSU Opublikowano 16 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2005 Nie że jestem przeciwny ale po co te stoppi ' date=' wheele [/quote']bo przecinaki i enduro to takie moto do zabawy a nie turystyki [ Dopisane: 16-09-2005, 13:11 ]A po co crossowcom hopki' date=' bandy, endurowcom przeprawy z taplaniem sie w błocie i kup roboty przy wyciganiu?? Po co Harleyowcom kierownica szerokości 1,5m, siedzenie na 40cm?? Po to żeby sprawiać radość Jedni wola sie powyglupiac, inni wola pojechać w trase 10000km tak dla zabawy Tak juz motocykliśmi maja [/quote']no i czternastolatek to nawet wie :-D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miszcz Opublikowano 16 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2005 ja robilem stoppi w taki sposob ze rozpedzalem sie do 100 i zaczynalem dosyc mocno chamowac , w pewnym momencie dociskalem szybko i dosyc mocno chamulca i wtedy odrywal sie tyl od asfaltu pozniej wystarczy troszeczke odpuscic i regulowac nachylenie bo spodkanie z asfaltem nie jest zbyt przyjemne :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi