Tomcio Opublikowano 8 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2006 :icon_exclaim: ale pierdoly piszesz :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arma87 Opublikowano 8 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2006 Jak dla mnie to LC4 i tak ma malego :clap: :biggrin: :icon_exclaim: Poklon Ave DR :cool: Po co takie glupoty wypisujesz i to 2 razy jak masz cos konkretnego do powiedzenia to to pisz a nie zasmiecasz tylko ten temat.Temat odnosi sie tylko do Dr a nie do porownywania ktory lepszy :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mo-cher Opublikowano 9 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2006 Bo widać, że chłopak nie wiele jeszcze widział w życiu :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arma87 Opublikowano 9 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2006 (edytowane) Mam pytanie odnosnie ssania. Jeszcze jakis czas temu jak wlaczalem ssanie to chodzil sobie fajnie i ssanie powoli mu sie samo wylaczalo (wiem ze to ssanie jest 3 stopniowe).Od jakiegos czasu nie wylacza mu sie samo jak sie silnik juz nagrzeje ? musze sam je wylaczacWiecie czemu tak sie dzieje ? Edytowane 9 Maja 2006 przez Arma87 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maro19 Opublikowano 9 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2006 a ja mam pytanie czy ktos zna jakas dr350 w miare dobrym stanie na sprzedaz za ok. 4-5tys? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
żubr Opublikowano 9 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2006 ja sprzedaje swoja!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomcio Opublikowano 9 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2006 Mam pytanie odnosnie ssania. Jeszcze jakis czas temu jak wlaczalem ssanie to chodzil sobie fajnie i ssanie powoli mu sie samo wylaczalo (wiem ze to ssanie jest 3 stopniowe).Od jakiegos czasu nie wylacza mu sie samo jak sie silnik juz nagrzeje ? musze sam je wylaczacWiecie czemu tak sie dzieje ?ssanie sie samo wylacza? :icon_twisted: :rolleyes: nie wiedzialem :/ mi sie nie wylacza :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arma87 Opublikowano 9 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2006 ssanie sie samo wylacza? :icon_twisted: :rolleyes: nie wiedzialem :/ mi sie nie wylacza :/ Tak tak ssanie sie powinno samo wylaczac w zaleznosci od stopnia nagrzanoia silnika mialem tak na poczatku ale cos sie spieprzylo :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
żubr Opublikowano 9 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2006 ja tez sie nie spotkalem ani nawet nie slyszalem o tym zeby sie ssanie samo wylanczało, hmm pierwsze slysze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lobuz26 Opublikowano 9 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2006 to musiała być jakaś wersja de lux jak jej się samo ssanie wyłanczało, ciekawostka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rembi Opublikowano 9 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2006 O kuna ale wy tutaj widze skuci wszyscy nie marudzcie troche humoru...chyba admin zawsze moze skasowac moje posty co nie :icon_twisted::D !! Dobra zeby nie bylo to zadam pytanie :rolleyes:.....czy komus procz mnie wogule kurcze ssanie nie chce sie trzymac jak sie je wlonczy:/...chodzi mi o to czy jak wlancza ktos ssanie to ta dzwigienka po prostu odrazu wraca i nie zostaje:/ troche jest to uciazliwe a narazie nie chce gaznika rozbierac bo wszyscy mi to odraczaja...ale to na innych forach :):P Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomcio Opublikowano 10 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2006 Ssanie napewno powinno sie trzymac! Ale z tym wracaniem to nie wiem! EJ regulowaliscie kiedys gaznik ? Bo ja sie z tym mecze juz od paru dni:( moze ktos mi opisac dokladnie ta czynnosc ?Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gajep Opublikowano 10 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2006 Już za dwa, może trzy dni będę szczęśliwym włascicielem drki 350 z 1995 roku:)))))))))) Zamierzam jeździć głównie po bezdrożach, ale zastanawiam się też nad dłuższymi trasami nie tylko offroad. Co myślicie na ten temat? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mo-cher Opublikowano 10 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2006 ssanie sie samo wylacza? :buttrock: :crossy: nie wiedzialem :/ mi sie nie wylacza :/ Jeśli się samo ssanie wyłącza to wina wyłącznie tej gałki ssania a nie gaźnika. Pewnie wytarły Ci się trochę te "ząbki" które trzymają gałkę na kolejnych stopniach... u mnie nakleiłem na około kawałek taśmy izolacyjnej i od tej pory się trzyma. :) A PROPOS JAZDY W DŁUŻSZE TRASY. Moje "dalekie" trasy tym motocyklem to jakieś 200 - 300 km. Dłuższa jazda jest raczej męcząca. U mnie prędkość podróżna to ok. 120 (przy terenowych przełożeniach).Możnaby szybciej, ale napór powietrza trochę utrudnia jazdę. Radziłbym oczywiście względnie małą zembatkę na tył (41) i 15 na przód. U mnie spalanie przy takim "pałowaniu" dochodzi do 5 l. ( przy zwyczajowych 3,5 :) ) Miłe wrażenia: choć motocykl niewielki można całkiem zwinnie wyprzedzić parę samochodów... :) co by tu jeszcze...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LAMASSU Opublikowano 10 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2006 takim Dr350 za około 4,5-6,5 tys. rok około 92-94 to jeszcze pojezdzi? czy raczej na spore wydatki trzeba sie nastawic? tak w ogóle w kupowaniu enduro to jestem zielony i pewnie byle złoma by mi wsadzili i poklepali po polecach na droge. czy enduro w zimie idzie duzo taniej kupic tak jak turystyka czy spotra ? Żubr-szkoda ze tak daleko do Poznania bo bym to twoje obejzał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi