KiceR Opublikowano 22 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2005 Ja mam kurtke rettouing, model 2005 i zauwazylem nastepujace wady: odpruwaja sie rzepy (zamykajace kieszen wewnetrzna oraz rzep na pasku, ktory sie przeciaga "pod krokiem"), ozdobne - odblaskowe paski z napisem retbike sie wykruszyly, ochraniacze na lokcie sie obsuwaja "w dol" (na szczescie rzadko podczas jazdy). Poza tymi malymi niedogodnosciami wszystko jest ok. Ostatnio mialem okazje sprawdzic ja w duzej ulewie i oprocz tego, ze przez rekawice zatankowalem sobie woda rekawy do wysokosci lokci, nigdzie przeciekow nie stwierdzilem.Moja Pani ma caly komplet Retbike'a z 2005 i tez nie narzeka.Ogolnie cieplo, sucho i wygodnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Korba Opublikowano 26 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2005 A jak wypada porównanie ciuchów Retbike z ciuchami Metro?? Bo ostatnio coraz częściej zastanawiam sie nad zdradzeniem skóry ze ''szmaciakami''. A że na kasie nie spie, i patriota jestem, to chętnie bym cos przez zimę wybrał z oferty polskich producentów. Stary sie chyba robię...Więc jak ktos ma zdanie na temat obu marek, chętnie je poznam. P.S. Ok, juz znalazłem starsze tematy dotyczące obu firm i dalej nic nie wiem. Ile uzytkowników, tyle opinii. Cytuj Gryf MC Poland Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi