PomyK Opublikowano 18 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2005 Sprzedałałem 2 DT 80 z 93 roku za które dostałęm razem 4tys,każda 2 tys.A reszta to ciężka praca...a i nawet sprzedałem tacie rower bez jego wiedzy :-D :lol: .Moto mnie kosztowało 5600zł(gdzieś z 400zł dodałem:opony oleje,płyny smary,filtry),koło 1300zł kosztowała mnie podróż po moto(7dni)ale to z wujkiem na połowe :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moto_boY Opublikowano 18 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2005 ENDUROno grunt ze dobrze na tym wyszedles i masz Moto :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adam87 Opublikowano 18 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2005 Ja slyszalem ze kute tloki trzeba czesciej zmieniac ale powoduja one to iz motocykl sie wyzej kreci. Czy to prawda?kute tłoki wytrzymują dłużej i teoretycznie troche silnik sie wyżej kręci ale w jeździe jest to prawie nieodczuwalna różnica. Miałem wcześniej Wiseco a potem włożyłem proxa i jeśli chodzi o prace silnika to różnicy nie odczułem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi