zbyhu Opublikowano 17 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2005 Amazonka??Czeeeeeeeeeeeeeeeeeesc!!!!!!!!!!! :P:)Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Browar Opublikowano 18 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2005 Burek dopiero teraz dojechala do chaty !! :-D :-D :-D :-D :-D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Amazonka Opublikowano 20 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2005 Amazonka??Czeeeeeeeeeeeeeeeeeesc!!!!!!!!!!! :):)Pzdr Zbyhu :?: Czeeeeeeeeeeeeeesc :!: :-D :-D :-D :-D :-D Burek dopiero teraz dojechala do chaty !! :-D :-D :-D :-D :-D Aż tak źle ze mną nie było :D Pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Browar Opublikowano 20 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2005 ojjjjjj w pewnym momencie bylo :-D ale w sumie do rana jeszcze bylo daleko wiec pewnie wiele sie moglo wydarzyc :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
broda Opublikowano 21 Października 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Października 2005 siemianowicecheeeesu dopiero trzeżwieję dzięki zjeby za zajefajną imprę aha burek "na spacer idź się wysikaj i wróć" :-D :-D :-D a te zloto to są nie po to żeby się spotkać tylko spacyfikować Mk Szity :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: rybol ruleessss oby do wiosny sztosowe pzdr dla wszystkich BRODA :) ;) :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zbyhu Opublikowano 21 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2005 Czolem! Ty, Broda, adkurz sobie avatara ;).Ech, czemu ja musialem tak szybko spadac :). Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Astarte Opublikowano 25 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2005 Witojcie...możecie jeszcze pooglądać swoje oblicza na filmiku :twisted: :http://neptun.cti.us.edu.pl/pub/20051008/rybnik.wmv (18 MB) Ps. a co z innymi co fotki strzelali?? Jak na razie mam zdjęcia: swoje :) , krasnala i bahamy jednynie. Sprężać się :P pzdr @starte Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mariusz eF Opublikowano 25 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2005 bardzo dobrze dobrana muzyka szkoda że nei ma relacji z nocya moze lepiej... :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anushka Opublikowano 25 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2005 Ja mam troche fotek na kompie, dopiero co dostałam, musze je zmniejszyc i je dostaniesz Astarte :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Astarte Opublikowano 26 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2005 Ja mam troche fotek na kompie, dopiero co dostałam, musze je zmniejszyc i je dostaniesz Astarte :)Bardzo mnie to cieszy Anushka, jeżeli dostanę to na maila to mogę też na ftp-ie umieścić jak się uda :twisted: pzdr @starte Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGR Opublikowano 26 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2005 Ogłoszenie :!: Użytkownik Bahama pilnie proszony o zgłoszenie się do do tablicy :!:Gdzie jest filmik z naprawiania krasnala linki :?: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zimer Opublikowano 26 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2005 Ogłoszenie :!: Użytkownik Bahama pilnie proszony o zgłoszenie się do do tablicy :!:Gdzie jest filmik z naprawiania krasnala linki :?: Baham kuje na cos tam, ale dostep (pełny!) do jego materiałów legalnie nabyłem ja :) Film o lince moge zapodac, ale może dodam do niego jeszcze jeden, nakręcowny kilka mint później ?! :twisted: Co wy na to, towarzyszu PGR :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGR Opublikowano 26 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2005 no wlasciwie to o ten mi chodziło ten z linką to dla ściemy :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Astarte Opublikowano 26 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2005 Więc czekamy z niecierpliwością :twisted: Szkoda tylko że nikt nie nagrał jak zawracałam na tej drodze :-D :) To by była jazda... pzdr @starte Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zimer Opublikowano 26 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2005 Więc czekamy z niecierpliwościąNo to prosze bardzo - film jest w zalczniku na mailu [email protected], haslo zimer ;) Z dedykacją dla głównego bohatera, towarzysza PGR'a :twisted: Ino prosze mi tam nic nie kasowac, co najwyzej dodać coś od siebie :P Szkoda tylko że nikt nie nagrał jak zawracałam na tej drodze :-D :P To by była jazda...A słyszałas o akcji "Ścigacz 2005"? Bielska policei pewnie by sie ucieszyła na ten film :twisted: Baham nawalił, nie nakręcił :D A jazde to chyba wieksza mieliśmy my, widzowie :P :-D pozdro, Zimer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi