Astarte Opublikowano 10 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2005 hej' date='ale to jesio nic. Astarte tak zapierdaczała na A4 sprzętę, że całe tygodniowe jedzonko pogubiła. :twisted: :twisted: Wrażenie niesamowite jedziesz i nagle widzisz jak z GS bułeczki wyskakują i atakują tych co chcą wyprzedzać ;):DMam nadzieję, że miałąś co na obiad dziś połknąć hehehe [/quote']To wcale nie jest śmieszne ;) Bułeczki które miały mi posłużyc jako umilenie wieczorku :twisted: poszybowały w siną dal :cry: Astarte zawsze ma co "półknąć" NO BA!!!! ;) (jak nie ma bułek to trzeba sobie jakoś radzić 8) ' date=' bagietkami np. :oops: :lol: ) domki mamy dwa juz jakby co za rok zaklepane....CHCA NAS SPOWROTEM Jak to możliwe?? Ta babka nie wyglądała na zbyt szczęśliwą :twisted: Jak tyś to z nia załatwił :P (no dobra o takie sprawy się nie pyta :oops: ) moze Astarte wsadzisz fotki od wszystkich na tego ftp?Z miłą chęcia, ale to niestety nie jest mój ftp, więc nie mam możliwości... :D (ale zobaczę co się da zrobić i dam wam znać). pzdr @starte Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
crazy_chris Opublikowano 10 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2005 hej' date='ale to jesio nic. Astarte tak zapierdaczała na A4 sprzętę, że całe tygodniowe jedzonko pogubiła. :twisted: :twisted: Wrażenie niesamowite jedziesz i nagle widzisz jak z GS bułeczki wyskakują i atakują tych co chcą wyprzedzać ;):DMam nadzieję, że miałąś co na obiad dziś połknąć hehehepzdr jerry ==========GSF 600S BANDIT[/quote'] wszystko się gubiło :D Astarte bułki, ja lusterko... jak wracaliśmy to miałem lekką schizkę żeby na autostradzie drugie mi nie odleciało, bo powyżej 160 zamieniało się w wibrator 8O ściągnałem zdjęcia od Astarte, hehe niezłe, na niektórych nic nie widać, ale to świadczy przynajmniej o tym, że za kołnierz nie wylewałaś :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGR Opublikowano 10 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2005 A ten ziomal co se poszedł pływać to się wykazał... dobrze, że nie był od nas, bo co bysmy zrobili z jego moturem :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jerry Opublikowano 10 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2005 hejka,cieszy mnie niezmiernie czujność fotografa, iż zdążył uwiecznić naczynie z którego było nam dane chłeptać gorzołke, nie ma jak Adam Słodowy pt" zrób to sam".pozdrowionka jerry ===========GSF 600S BANDIT Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGR Opublikowano 10 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2005 Taaa nawet ostre krawędzie zagieliśmy - Przeszło by inspekcje BHP :mrgreen: :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
crazy_chris Opublikowano 10 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2005 tylko ciezko do konca okreslic jaka to cudo mialo pojemnosc :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krasnal Opublikowano 10 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2005 Wielkie dzięki dla organizatrów za podjęcie się tego baaardzo niewdzięcznego :buttrock: zadania. Impra wyyyyypasss, zaczęła się od pięknego stwierdzenia szpakoo: "krasnal - choć na jedną tradycyjną lampkę flaszki" :P Na początku ogniska ludziom którzy "kiełbasili" nad płomieniami przeszkadzały te deski z podkładów kolejowych, ale około północy już nie :-D Ktoś jadł??? Były dobre???? :-D Rano się okazało że XS'a Amazonki jakoś dziwnie jest "uziemiona" :-) Największa dziękówa dla Pocziego (nowy nick: Universal Tool Master ;) ) za naprawienie mojej linki :D ;) ;) domki mamy dwa juz jakby co za rok zaklepane....CHCA NAS SPOWROTEMNie wierze :lol: tuba - potwierdź to, bo nie wierze. Na fotach uwieczniłem próbę wjeżdżania na taras - dobrze szło ale ten zakręt na schodach był za ostry :-D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGR Opublikowano 10 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2005 Dawaj foty nie pi*(&dol :!: 8) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Astarte Opublikowano 10 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2005 hejka,cieszy mnie niezmiernie czujność fotografa, iż zdążył uwiecznić naczynie z którego było nam dane chłeptać gorzołke, nie ma jak Adam Słodowy pt" zrób to sam".Jeszcze w miarę trzeźwa wtedy byłam :twisted: A taki kielich jest wart uwiecznienia :D (ale co się potem z nim stało :? ) pzdr @starte Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGR Opublikowano 10 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2005 Zginął śmiercią każdej puszki... zgnieciony lub spalony na stosie :mrgreen: Dobrze że nie widziałem jak miejsce spotkania wyglądało po dżampie ale sądząc po minie córki właściciela to chyba został tam niezły hardkor. Kto przyniósł tam to 15 metrowe drzewo :?: :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
crazy_chris Opublikowano 10 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2005 tego nie wiedzą nawet najstarsi górale :D ławkę też przyniesiono nie po to żeby na niej siedzieć :lol: :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGR Opublikowano 10 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2005 Na szczęście pogromcy ławek zeszli do parteru zanim ławka wylądowała w ognisku - inaczej byśmy mieli Bana 4ever na impry w Kotwicy :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
crazy_chris Opublikowano 10 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2005 hehe ale i tak w 2006 będzie dozwolony grill zamiast ogniska (mniej można spalić :D ) a łajby będą powiązane łańcuchami :-D :-D :-D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGR Opublikowano 10 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2005 Ja już schowałem to 15metrowe drzewo w krzakach niech się zimuje na wiosne bedzi ejak znalazł :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jerry Opublikowano 10 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2005 Jeszcze w miarę trzeźwa wtedy byłam Twisted EvilA taki kielich jest wart uwiecznienia Razz (ale co się potem z nim stało Confused ) pzdr @starte jak to nie wiesz hmmm naczynie z ktrego skosztowalas pierwsza gorzalke w tak zacnym gronie hehehe, :twisted: i tu może się Mario wypowie , który miłał być opiekunek kielonka I cio stwierdził :że się zrobi następny jasne tylko, iż później już nie był w stanie operować finką made in ZSRR :D:D i wtedy na odsiecz przybył kielon jakże również blaszany którego włąścielem nie wiem już niestety kto był. Krasnal : a co Ty miałeś za miksturę ?? Jakoś tak smakowała jak poczciwa nalewka patykiem pisana aż się stare dobre czasy picia win patykiem pisanych przypomniały pozdro jerry =========GSF 600S BANDIT Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi