Skocz do zawartości

rybnik jesienią

broda
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

hej' date='

ale to jesio nic. Astarte tak zapierdaczała na A4 sprzętę, że całe tygodniowe jedzonko pogubiła. :twisted: :twisted: Wrażenie niesamowite jedziesz i nagle widzisz jak z GS bułeczki wyskakują i atakują tych co chcą wyprzedzać ;):D

Mam nadzieję, że miałąś co na obiad dziś połknąć hehehe [/quote']

To wcale nie jest śmieszne ;) Bułeczki które miały mi posłużyc jako umilenie wieczorku :twisted: poszybowały w siną dal :cry:

Astarte zawsze ma co "półknąć"

NO BA!!!! ;) (jak nie ma bułek to trzeba sobie jakoś radzić 8) ' date=' bagietkami np. :oops: :lol: )

domki mamy dwa juz jakby co za rok zaklepane....CHCA NAS SPOWROTEM

Jak to możliwe?? Ta babka nie wyglądała na zbyt szczęśliwą :twisted: Jak tyś to z nia załatwił :P (no dobra o takie sprawy się nie pyta :oops: )

moze Astarte wsadzisz fotki od wszystkich na tego ftp?

Z miłą chęcia, ale to niestety nie jest mój ftp, więc nie mam możliwości... :D (ale zobaczę co się da zrobić i dam wam znać).

pzdr @starte

hej' date='

ale to jesio nic. Astarte tak zapierdaczała na A4 sprzętę, że całe tygodniowe jedzonko pogubiła. :twisted: :twisted: Wrażenie niesamowite jedziesz i nagle widzisz jak z GS bułeczki wyskakują i atakują tych co chcą wyprzedzać ;):D

Mam nadzieję, że miałąś co na obiad dziś połknąć hehehe

pzdr

jerry

==========

GSF 600S BANDIT[/quote']

wszystko się gubiło :D Astarte bułki, ja lusterko... jak wracaliśmy to miałem lekką schizkę żeby na autostradzie drugie mi nie odleciało, bo powyżej 160 zamieniało się w wibrator 8O

ściągnałem zdjęcia od Astarte, hehe niezłe, na niektórych nic nie widać, ale to świadczy przynajmniej o tym, że za kołnierz nie wylewałaś :twisted:

Wielkie dzięki dla organizatrów za podjęcie się tego baaardzo niewdzięcznego :buttrock: zadania. Impra wyyyyypasss, zaczęła się od pięknego stwierdzenia szpakoo: "krasnal - choć na jedną tradycyjną lampkę flaszki" :P

Na początku ogniska ludziom którzy "kiełbasili" nad płomieniami przeszkadzały te deski z podkładów kolejowych, ale około północy już nie :-D Ktoś jadł??? Były dobre???? :-D

Rano się okazało że XS'a Amazonki jakoś dziwnie jest "uziemiona" :-)

Największa dziękówa dla Pocziego (nowy nick: Universal Tool Master ;) ) za naprawienie mojej linki :D ;) ;)

domki mamy dwa juz jakby co za rok zaklepane....CHCA NAS SPOWROTEM
Nie wierze :lol: tuba - potwierdź to, bo nie wierze. Na fotach uwieczniłem próbę wjeżdżania na taras - dobrze szło ale ten zakręt na schodach był za ostry :-D

hejka,

cieszy mnie niezmiernie czujność fotografa, iż zdążył uwiecznić naczynie z którego było nam dane chłeptać gorzołke, nie ma jak Adam Słodowy pt" zrób to sam".

Jeszcze w miarę trzeźwa wtedy byłam :twisted:

A taki kielich jest wart uwiecznienia :D (ale co się potem z nim stało :? )

pzdr @starte

Zginął śmiercią każdej puszki... zgnieciony lub spalony na stosie :mrgreen:

Dobrze że nie widziałem jak miejsce spotkania wyglądało po dżampie ale sądząc po minie córki właściciela to chyba został tam niezły hardkor.

Kto przyniósł tam to 15 metrowe drzewo :?: :twisted:

Jeszcze w miarę trzeźwa wtedy byłam Twisted Evil

A taki kielich jest wart uwiecznienia Razz (ale co się potem z nim stało Confused )

pzdr @starte

jak to nie wiesz hmmm naczynie z ktrego skosztowalas pierwsza gorzalke w tak zacnym gronie hehehe, :twisted: i tu może się Mario wypowie , który miłał być opiekunek kielonka I cio stwierdził :

że się zrobi następny jasne tylko, iż później już nie był w stanie operować finką made in ZSRR :D:D i wtedy na odsiecz przybył kielon jakże również blaszany którego włąścielem nie wiem już niestety kto był.

Krasnal : a co Ty miałeś za miksturę ?? Jakoś tak smakowała jak poczciwa nalewka patykiem pisana aż się stare dobre czasy picia win patykiem pisanych przypomniały

pozdro

jerry

=========

GSF 600S BANDIT