konrad88 Opublikowano 11 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2005 własnie złozyłem silnik w mojej wsce 125 pali ale dymi ;/ i jeszcze jedno chyba nimam ktoregoś biegu wrzucam 1 jest 2 jest a 3 niema ;/ czy znowu czeka mnie rozpolowianie silnika ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radziok16 Opublikowano 13 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2005 moze zebatke ktoras znaczy tryb wlozyles nie tak trzeba bylo na sucho sprawdzic !! To zobacz ktorego biegu nie masz z 1i 2 moto powinien ruszyc znaczy sie musi :) a z 3 biegu juz nie da rady raczej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Chab`s Opublikowano 7 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2005 Mam ksiazke do wsk 125 obsluga i naprawa jakbys chcial Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GaCek Opublikowano 8 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2005 Ja zanim złoże sinik do WFMki to sprawdzam minimum 3 razy czy wszystkie biegi wchodzą dopiero potem skręcam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi