Grzester Opublikowano 26 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2012 jak ty jezdzisz frolik jak ci łańcuch przeskakuje? Cytuj -Skolioza Team- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Frolik Opublikowano 27 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2012 Nie. Panowie, nie jeżdżę już. Łańcuch mam zakupiony, ale nie wymieniam, bo nie chcę przed zimą, gdyż motocykl zimuję. Mówię jak było jak jeszcze jeżdżę Z czujką jest tak jak przechodnie mają. Gdy chcesz przejść musisz nacisnąć(przeciąć niewidzialny laser czujnika gdy jedziesz motocyklem ). Wtedy sygnał jest wysłany o zmianie światła na zielony. Dopóki tego nie zrobisz, nie będziesz miał zielonego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzester Opublikowano 27 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2012 Frolik, jak chcesz więcej info o cbr f2 to do mnie napisz na pw, tłukłem się tym pare lat to ci coś podpowiem jak coś nie wiesz Cytuj -Skolioza Team- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Frolik Opublikowano 7 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2012 Jak tam panowie? Któryś jeździ na nartach/desce? Wybieracie się na kilkudniowy trip w góry?:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzester Opublikowano 7 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2012 Ja się wybieram na romantyczny wypad do nagrzanego garażu :D Tylko we dwoje rzecz jasna :) Cytuj -Skolioza Team- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CeBeeRka Opublikowano 7 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2012 no hej ja jestem z okolic Lubina to pisze się do współnego łączenia się :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Frolik Opublikowano 7 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2012 No widzę też masz cebrę ;p. Ja się szykuję na zimowy sezon teraz :P snowboard zapięty i lecimy! :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CeBeeRka Opublikowano 7 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2012 ostatnio na snowboardzie o mały włos nie dostałam wstrząsu mózgu :D Ale ćwicze dalej i nie popuszcze ..... tylko nie wiem czy w tym roku będę miała z kim pojechać eh :( Forum dolnoślązaków http://motomaniacy.org/index.phpZapraszam :) w koncu to tylko nasza okolica a nie cała polska :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Frolik Opublikowano 7 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2012 JA jeżdzę. Ze mną możesz się zabrać :P Mam paru znajomych,także jest z kim jeździć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CeBeeRka Opublikowano 7 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2012 ale moja jazda na desce wyglada tak ze 20 % to stanie a 75 % to upadki 3 % to jazda i 2 % to picie herbatki w restauracjach :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Frolik Opublikowano 8 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2012 Ale każdy jedzie własnym tempem. To nie jest tak, że jak jedizemy w 5 to wszyscy razem zjeżdzamy :P Czasami przez 3 godziny nie spotkasz żadnego znajomego na stoku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CeBeeRka Opublikowano 8 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2012 pewnei że tak. Zawsze tak jeździłam. Ale chyba sobie dam spokoj w tym roku. Chce dożyć sezonu :D Chyba ze sie zapisze na kurs do jakiegos przystojniaka i bedzie mnie uczyl jazdy na desce ;P Ludziska zapraszam na forum www.motomaniacy.org To forum mnie coraz bardziej dobija. Tu ludzie się tylko obrażają. Na notomaniakach są tylko ludzie z Dolnego Slaska wiec nasi rodacy :) z tego forum sie chyba wykasuje. Juz mam dosyc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Frolik Opublikowano 10 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2012 Co z tego, że się wyzywają? Ich problem. Ja jakoś tego nie doświadczyłem ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Frolik Opublikowano 28 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2012 Jeździ ktoś teraz w tym chwilowym ociepleniu?:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gargamel Opublikowano 29 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2012 Jeździ ktoś teraz w tym chwilowym ociepleniu? :P Wczoraj mijałem dwa Fazery na Hutniczej. :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi