Sokół Opublikowano 15 Października 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Października 2005 no Ty tez za duzo oznak zycia nie dajesz pewnie ciagle meżem sie nie mozesz nacieszyc ;) biedny hehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carioka Opublikowano 16 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2005 Smutno tu na tym forum To prawda Sylwia, nie to co u nas Tu to się dzieje!!! Szkoda że nie możecie wpaść do Szczecina i zobaczyć to wszystko na żywo.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NEVRE Opublikowano 17 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2005 Byłam na weselu i było super. Bawiliśmy sie w zajeżdzie 11km od Lubina. No oczywiście widziałam jednego kolege motocykliste na czarno- żółtej Yamaha, POZDRAWIAM LUBIN :!: :!: :!: :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwia Opublikowano 5 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2005 Tu to się dzieje!!! Szkoda że nie możecie wpaść do Szczecina i zobaczyć to wszystko na żywo. Nio zapraszam wszystkich do Szczecina ona mowi prawdę :) Pozdrawiam Nevre Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skolinka Opublikowano 15 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2005 Nio zapraszam wszystkich do Szczecina ona mowi prawdę ;) A może wrócisz do nas bo dawno cię nie było :-) :-) :-) :-D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NEVRE Opublikowano 27 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2005 Co tu tak cicho?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwia Opublikowano 27 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2005 Cześć dziewczyny Nevre i Skolinko, to fakt dawno mnie nie było na forum ale to dlatego że mam ograniczony dostęp do internetu :D Pozdrawiam Was serdecznie BUZIAKI mOŻE COŚ NA SYLWESTRA WSPÓLNIE WYMYSLIMY ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carioka Opublikowano 3 Grudnia 2005 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2005 mOŻE COŚ NA SYLWESTRA WSPÓLNIE WYMYSLIMY ??Sylwia patrz na HALO tam są wszystkie informacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sokół Opublikowano 17 Kwietnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2006 hola hola tu mieli sie łaczyć motocykliści z lubina a widze ze ocś słabo im idzie bo halo szczecin sie wkradł :P wynopcha na soje forum albo do lubina wpadac :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartic Opublikowano 18 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2006 hej, motocykliści z lubina! czy poza zlotem w ostatnich dniach czerwca coś jeszcze szykujecie? wcześniej/pózniej? pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sokół Opublikowano 19 Kwietnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2006 hej, motocykliści z lubina! czy poza zlotem w ostatnich dniach czerwca coś jeszcze szykujecie? wcześniej/pózniej? pozdrawiam mozna by sobie polansować troche ja tam jak tylk mam czas i jest ładna pogoda to smigam ale w lubinie nie ma takiego pieknego zwyczaju jak w szczecinie ze motocyklisci sie spotykaja i jadą sobie potrzodzić przydąłoby sie to zmienic może ktos ma jakies fajne miejsce gdzie mozna by sie zatrzymac czasem i spotkać :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwia Opublikowano 19 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2006 co ja widze odkopał sie stary temat, i dobrze .Pozdrawiam !!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sokół Opublikowano 20 Kwietnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2006 co ja widze odkopał sie stary temat, i dobrze .Pozdrawiam !!!!!!!! odkopał sie sam ze sobą gadam ale to nic :wink: hej, motocykliści z lubina! czy poza zlotem w ostatnich dniach czerwca coś jeszcze szykujecie? wcześniej/pózniej? pozdrawiam co mamy szykowac jak, jak narazie nie mozemy sie nawet zebrac albo nie ma motocyklistów w lubinie albo to sa same buce :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwia Opublikowano 20 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2006 ale pojechałeś po nich i dobrze ...ale jest jedna rzecz o której nie pomyslełeś,że może to są buce bez dostepu do intrnetu :wink: :cool: :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Waldi Opublikowano 20 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2006 Jestem z Pulaw 50km od LUBLINA. Z checia spotkal bym sie w Kazimierzu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi