eloelo Opublikowano 11 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2005 4t sa spokojne jak owieczki<lol2> spokojne jak owieczki :) dobry dżołk kuba :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduroguy Opublikowano 11 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2005 <lol2> spokojne jak owieczki dobry dżołk kuba No jezeli chodzi o charakterystyke to nie zaprzeczysz? :) Ciagnal caly czas rowno zreszta jechales wyczynami 2t takze wiesz o co biega :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SuRi Opublikowano 11 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2005 Ja też się z tym nie zgodze :) Fakt że 2T dają rade :-) ale jak słysze ten ryk 4T to aż uszy zatyka :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eloelo Opublikowano 11 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2005 No jezeli chodzi o charakterystyke to nie zaprzeczysz?No zaprzecze bo wr nie chodzi jak baranek caly czas rowno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adam87 Opublikowano 11 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2005 za to WR 400 (jeździłem) ma pier***nięcie od razu po dotknięciu gazu więc trudno powiedzieć żeby była "potulna jak baranek" bo już od niskich obrotów ciężko nad nią zapanować :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eloelo Opublikowano 11 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2005 za to WR 400 (jeździłem) ma pier***nięcie od razu po dotknięciu gazu więc trudno powiedzieć żeby była "potulna jak baranek" bo już od niskich obrotów ciężko nad nią zapanowaćNo przyznam ze moja tez tak ma ale wiadomo ze nie az takie pierodlniece jak ta 400 ale na pewno nie idize jak baranek od zerwa :] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PomyK Opublikowano 12 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2005 Moto_boY napisał:a tam 4t, nie ma to jak 2t Popieram . To piekne metaliczne i ostra charakterystyka. 4t sa spokojne jak owieczki 2t rządzi :) :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi