Icea_PL Opublikowano 9 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2005 Witam! 8) Pytal juz na innych forach - ale niestety cisza... Zamiast tlumaczyc podam po prostu linka:http://www.militarymorons.com/gear/clothes....4.html#zensah2 Chodzi mi o koszulke tego typu, obcisla, oddychajaca i najlepiej gdyby miala obcisly kolnierz do polowy gdyki - tak jak te kolarskie. Moze to byc i koszulka kolarska, gimnatsyczna, bielizna termiczna, mikroklimatyczna czy cokolwiek - przerobie ja troszeczke, byle byla CALA CZARNA... Prosze o pomoc ..... :roll: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BORSUKLES Opublikowano 9 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2005 o k*rw* u nas na ludzi, którzy w takich chodzą - mówi się pedałki - przecież to niewygodne a jak jest z poliesteru to jebi* Ci spod pach jak z dupy po sraniu :-x :twisted: :lol: :lol: :) :) ;) :P z pozdrowieniami BORSUK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Icea_PL Opublikowano 9 Września 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Września 2005 o k*rw* u nas na ludzi, którzy w takich chodzą - mówi się pedałki - przecież to niewygodne a jak jest z poliesteru to jebi* Ci spod pach jak z dupy po sraniu :-x :twisted: :lol: :lol: :) :) ;) :P Eh... z polistru takich rzeczy sie nie tyka. Em... duzo zolnierzy GROMu w tym chodzi. Mi to jest potrzebne do "akrobatyki militarnej". Mam dosyc pie****** munduru ktory trze o sciany podczas zakradania sie... Czy ktos cos wie o tym? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cichykuba019 Opublikowano 9 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2005 Zajżyj do najbliższego sklepu rowerowego powinno się coś takiego znaleźć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
l3ft Opublikowano 9 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2005 Kup se zwykłą bawelnianą tylko zamiast XL-ki ku sobie S-kę :) Mam taką kolarską profi zanabytą u znajomej - szyła takie kiedyś ale kolorowa na maxa jest od logotypów sponsorów....byłem w niej na spływie kajakowym i wygłupialiśmy sie z kumplem co nie miara....ale laski kwiczały :) hehe tylko do dziś nie wiem czy z podziwu czy ze śmiechu? :roll: :-D eeehhh sie rozmarzyłem...to były czasy....pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BORSUKLES Opublikowano 9 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2005 :lol: Ale tu nie chodzi o kwestie mycia, bo nawet jak się myjesz 5 razy dziennie mydłem które ma odpowiednie pH i nawalasz 3 warstwy SZTYWTU + 2 warstwy KULKI pod pachy, a poliester nie przepuści powietrza, to wtedy pory, które sa w skórze w naturalny sposób otwierają się i nie ma szansy, aby pot (czyli mocz z wodą :) ) nie wydostał się na zewnątrz......a wtedy smród jak jasny chu* :mrgreen: z pozdrowieniami BORSUCZEK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Icea_PL Opublikowano 9 Września 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Września 2005 Zajżyj do najbliższego sklepu rowerowego powinno się coś takiego znaleźćNajgorsze jest to, ze NIGDZIE nie maja calej czarnej-matowej. Jak juz znajde szaro-czarna to zawsze z jakiegos lipnego materialu, ktory polyskuje przy szczatkowym oswietleniu, nawet przy lampie z noktowizora :) ... Kup se zwykłą bawelnianą tylko zamiast XL-ki ku sobie S-kę Taki stroj ma za zadanie przelagac idealnie do ciala - nie uciskac :) ......a wtedy smród jak jasny chu* Barsuk ma racje ;-) PS: CENA do ok. 150zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cichykuba019 Opublikowano 9 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2005 Icea_PL może cuś takiego tylko 45 zetahttp://www.allegro.pl/show_item.php?item=63534390do wyboru długi krótki rękaw tyle że bez golfa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Icea_PL Opublikowano 9 Września 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Września 2005 Icea_PL może cuś takiego tylko 45 zetahttp://www.allegro.pl/show_item.php?item=63534390do wyboru długi krótki rękaw tyle że bez golfaJako, ze brak golfa jeszcze przeboleje... to nie te pedalskie szwy i przeswitujacy material :). Ale wielkie dzieki za pomoc :). Co prawda cena jest atrakcycjna... chyba awaryjnie mam mete. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi