eloelo Opublikowano 13 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2005 nie lap mnie za slówka bo wku**a mnie takie zachowanie. Ps.Czasem sie zastanawiam czy ludzie sie czepiają z wlasnej glupoty,zazdrości czy z nudówproponuje jeszcze mnie nawyzywaj i w ogole :]widze ze na tym forum malo kto sie na zartach zna a i nie mam ci czego zazdroscic :] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduroguy Opublikowano 13 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2005 proponuje jeszcze mnie nawyzywaj i w ogole :] widze ze na tym forum malo kto sie na zartach zna Jak nie wstawisz ";)" albo ":P" to kazdy pomysli ze piszesz na serio :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siwy_ Opublikowano 14 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2005 a i nie mam ci czego zazdroscic :]no i ja też niemam czego zazdrościć.Jesteśmy kwita Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi