Michaal Opublikowano 6 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2005 Mma pytanko czy można dostać serwisówke do gs 500E 1990r w języku polskim???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrobel Opublikowano 6 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2005 zobacz do dzialu dane techniczne i serwisowe motocykli , tam moze byc cos takiego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrMax Opublikowano 6 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2005 nie wiem co zawiera ta instrukcja obslugi ale jest na allegro: http://moto.allegro.pl/show_item.php?item=62771757 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mlodywital Opublikowano 6 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2005 nie wiem co zawiera ta instrukcja obslugi ale jest na allegro:http://moto.allegro.pl/show_item.php?item=62771757 To jest ksero z PDF-a więc musi być gdzieś na necie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michaal Opublikowano 6 Września 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Września 2005 dzięki za pomoc, jakby ktoś trafił na tą serwisówke w pdf to byłbym dzwięczny za link do niej :evil: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fredi Opublikowano 6 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2005 Proszę ludzie nie mylcie INSTRUKCJI OBSŁUGI z KSIĄŻKĄ SERWISOWĄ :!: :!: :!: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrMax Opublikowano 6 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2005 Proszę ludzie nie mylcie INSTRUKCJI OBSŁUGI z KSIĄŻKĄ SERWISOWĄ Exclamation dlatego napisalem ze nie wiem co w niej jest...a swoja droga to wszyscy chyba znamy kompetencje sporej liczby sprzedawcow z allegro... mogl napisac ze to instrukcja, a jest to serwisowka... kto wie :-) dla pewnosci mozna zapytac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi