magneto Opublikowano 5 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2005 witam. zdaje sie ze niedlugo bede posiadaczem aprilii rs 50. bardzo prosilbym posiadaczy tego motocykla(a w zasadzie motoroweru) o wypowiedzenie sie na co powinienem zwrocic szczegolna uwage przy zakupie? rok 1994, 11KM i Vmax pisze ze 110kahaema... z gory dzieki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siwy_ Opublikowano 6 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2005 Odpal,ważne żeby sie wkręcala na max obroty.Jak możesz to zdejmij te boczne owiewki żeby zobaczyć czy niema 30 kilo szpachli na owiewkach po glebie.Rame obowiązkowo sprawdź z każdej strony.110?z 50'tki?nie raczej...100 to bardziej realne.Chyba że zębatki na vmax a przyśpiecha jak autobusy miejskie :lol: Rok 94 czyli trapezowa lampa,bo widzialem na allegro wczoraj RS'ke z 99 roku ze starą,trapezową lampą :-) Niezły wałek :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
magneto Opublikowano 6 Września 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Września 2005 Niezły wałek walek to mi odwalil ten koles bo zadzwonilem do niego a on powiedzial ze apka juz sprzedana pare dni temu. szkoda tylko ze nie usunal ogloszenia... ale i tak dzieki za info- teraz polukam za tzr, nsr, rs- wszystko w granicach 4-5 tys. oby tylko za duzo nie trzeba bylo dokladac:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rozek Opublikowano 7 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2005 jednak mbx nie wystarczy :?: :evil: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siwy_ Opublikowano 7 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2005 teraz polukam za tzr' date=' nsr, rs[/quote']Ale to wiesz co kupujesz,czy nie?Bo zaraz będzie wątek ''Kupno TZR'ki'', ''Kupno NSR'ki'', ''Kupno RS'ki'' :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
magneto Opublikowano 7 Września 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Września 2005 jednak mbx nie wystarczy no jednak nie... :evil: moze gdyby byl odblokowany to tez inaczej by bylo... poza tym tacie co mi ostatnio powiedzial nigdy ta honda sie nie podobala i powiedzial ze jest mi w stanie dolozyc "pare groszy" do kupna czegos lepszego... sam w szoku bylem bo zawsze na wszystko sam zbieralem. Ale to wiesz co kupujesz' date='czy nie? [/quote'] tamta aprilka jednak nie wypalila i jak wszystko dobrze pojdzie to jade w sobote po Honde NSR. z japoniami mialem jako- takie doswiadczenia i wiem na co zwrocic uwage... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rozek Opublikowano 8 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2005 to uwazaj na ta nsr bo jesli to ten model zaraz po mbx to ma 4 biegi czyli prawie to samo co u ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robak Opublikowano 8 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2005 nsr-ki ze starszych roczników sobie odpusc bo sa bardzo słabe, wolne :? i brzydkie :-D co do aprilki to ja miałem af- 1 futura z 91 roku (prawie identyczna ze starszymi rs a silniki chyba identyko) i bujała sie do 105 km/h zamykając obrotomierz na ostatnim biegu :twisted: :twisted: tylko że silniczek miał dosyc mały przebieg. ja natłukłem troooche kaemów i już nie zamykał obrotomierza na ostatnim biegu :) (tłok miał mniejszą kompresje)co do ogledzin rs-ki to własnie na to zwróc uwage, chyba nie ma jakis słabych punktów w porownaniu do innych marek.aha, najlepiej szukaj modelu z wiekszą iloscią biegów bo moja miała 3 i to było troche męczace ps. czemu nie odblokujesz mbx-a? Cytuj SPRZEDAM CZĘŚĆI HONDA XR XL NX 600 650, kontakt 600031499 lub [email protected] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
magneto Opublikowano 8 Września 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Września 2005 ps. czemu nie odblokujesz mbx-a?do odblokowania mbxa potrzebny bylby mi jedynie wiekszy gaznik. i mialem zamiar to zrobic, ale kiedy tata wyskoczyl z propozycja nowego moto... to wiesz co dalej:)jedyne nsrki jakie biore pod uwage to tylko i wylacznie w pelni odblokowane, o wygladzie raczej tych nieco bardziej "rasowych" scigaczy. starych nie biore pod uwage bo to to samo co mam i teraz. tyle ze maja chlodnice. (znalazlem z 2000 roku za 4,5tys, przebied 30.000) bez przedniej szyby i paru pierdolek) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robak Opublikowano 8 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2005 uuu dosyc duży przebeg jak na 50-ke . taki silniczek bedzie juz wymagał na bank wymiany tłoka i pewnie łożyska to pare zł może kosztowac (no chyba że juz to było zrobione) Cytuj SPRZEDAM CZĘŚĆI HONDA XR XL NX 600 650, kontakt 600031499 lub [email protected] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rozek Opublikowano 9 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2005 a moze bys poczekal do 16ki i kupil 125 ????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siwy_ Opublikowano 9 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2005 a moze bys poczekal do 16ki i kupil 125 ?????A prawko? 800 zeta :? Jak kupujesz motocykl to w calośći,a nie beż jakiś ''pierdólek'',no chyba że w dzieciństwie nie nabawileś sie klockami lego.A to tego niema,tamtego i już troche kasy to będzie kosztować.Bo części do plastikowych 50'tek jest malo,a co z tym idzie-wyższa cena. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
magneto Opublikowano 9 Września 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Września 2005 Jak kupujesz motocykl to w calośći,a nie beż jakiś ''pierdólek'',no chyba że w dzieciństwie nie nabawileś sie klockami lego. zgadzam sie z toba, ale jak juz mowilem- pojade i zobacze.Bo części do plastikowych 50'tek jest malo,a co z tym idzie-wyższa cena.chyba oboje o tym wiemy... i znamy ten bol:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rozek Opublikowano 10 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2005 a moze bys poczekal do 16ki i kupil 125 ?????A prawko? 800 zeta :? Jak kupujesz motocykl to w calośći' date='a nie beż jakiś ''pierdólek'',no chyba że w dzieciństwie nie nabawileś sie klockami lego.A to tego niema,tamtego i już troche kasy to będzie kosztować.Bo części do plastikowych 50'tek jest malo,a co z tym idzie-wyższa cena.[/quote'] w jednym miejscu 8 stow a w drugim 4 magneto ma 15 lat wiec do 18ki i tak na 50kach nie wytrzyma, wiec lepiej zrobic teraz niz w wieku 17 lat (ja sie przymierzam :) jutro jade obejrzec nsr). 125 to naprawde inna bajka i wedlug mnie warto sie w to "bawic"Wolalbym 125 z 1990 niz kilka lat mlodsza 50ke Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kilvov Opublikowano 10 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2005 a moze bys poczekal do 16ki i kupil 125 ?????A prawko? 800 zeta :? Jak kupujesz motocykl to w calośći' date='a nie beż jakiś ''pierdólek'',no chyba że w dzieciństwie nie nabawileś sie klockami lego.A to tego niema,tamtego i już troche kasy to będzie kosztować.Bo części do plastikowych 50'tek jest malo,a co z tym idzie-wyższa cena.[/quote'] :?: :?: ... :lol: u mnie kurs 150zł, zaśw. lekarskie 50zł + egzaminy... trzeba by nie zdać 6 razy żeby wyszło 800 :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi