_DLuGi_ Opublikowano 26 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2005 tez napalam sie na taka maszyne , mam na oku fzete z allegro za 3,5 tys do rejestracji ale mam maly problem sprzet znajduje sie w poznaniu a do poznania to mam spory kawalek drogi i jezeli ktos mialby czas i ochote obejrzec dany motocykl i powiedziec co o nim mysli bylbym wdzieczny http://moto.allegro.pl/show_item.php?item=65520148 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DZIADU Opublikowano 28 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2005 Widzisz, to jeśli masz kawałek drogi do motocykla i parę groszy więcej, to warto byłoby sie zainteresować tą: http://moto.allegro.pl/show_item.php?item=65918643 abstrahując od faktu, iż wygląda niemal identycznie jak moja, to juz na pierwszy rzut oka na fotkach budzi większe zaufanie. Motocykl ma najprawdopodobniej fabryczny lakier, fabryczne wydechy w nienagannym stanie itp. Rzecz jasna wybór należy do Ciebie :) Cytuj Tylko głupiec ma na wszystko gotową odpowiedź :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGR Opublikowano 18 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2006 I co chłopaki... Pokupowali eFZety :icon_mrgreen: :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Browar Opublikowano 20 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2006 :wink: jakby tak do tego F Z dodać jeszcze X to wyjdzie juz prawdziwe dzieło sztuki :cool: :crossy: :clap: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGR Opublikowano 20 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2006 Jedna mała literka a tak cieszy :cool: :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi