lisek Opublikowano 1 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2005 Witam wszytkich, moj pierwszy post :)Jako że zakupiłem miesiac temu moje 1wsze moto ;) chciałem sie pochwalić nim Xj600 S z 91 roku ... a jak wygląda :P motorek udało misie kupić naprawde zadbany, chodzi jak nówka :) Martwi mnie tylko jedna rzecz, długo muszę czekać zanim sie wkrci na obroty z zimnego silnika, mowie o ssaniu, kolegi 2x szybciej to robi i troszkę przycięzkawo pali jak jest zimny (również porównuje do kolegi).Może jakaś rada ? moto sprowadziłem nie był jescze w jakimś serwisie... kilka zdjątek (mój to ten czerwony):http://student.wspa.pl/~lisek/xj600.jpghttp://student.wspa.pl/~lisek/xj600-1.jpg[/url] Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zierek Opublikowano 1 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2005 Gratulacje! Ładna maszyna! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mlodywital Opublikowano 1 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2005 Zajefajny, mialem tez zanabyc takiego ale w końcu padlo na GSa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lisek Opublikowano 1 Września 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Września 2005 Na początku wydawał mi sie przyciężki, GS troszkę mniej waży, ale po zrobieniu troszku km powoli sie oswajam i już sie lubimy ;)Rowniez brałem pod uwagę Gsa, podobał mi sie kawasaki ER5... no i troszkę Cb 500, przeważyła przystępna cena i kolor :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zomb Opublikowano 1 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2005 Swietne moto,sam mialem Xj600 i w takim samym czerwonym kolorze :-) Prezentuje sie zajebiscie.Gratuluje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciejdubis Opublikowano 2 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2005 Gratuluję :!: XJ to bardzo fajny motocykl :) Do zobaczenia na drodze, tym bardziej, że jesteś z Lublina :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wawrzyn15 Opublikowano 2 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2005 ladniutki..ale chyba byl malowany, co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kris02 Opublikowano 2 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2005 Gratulacje zakupu maszyny. Super motocykl. Tylko się chwalić i jeździć :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lisek Opublikowano 2 Września 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Września 2005 Nie był malowany, podczas zakupu sprawdzaliśmy wszystko i nie ma sie do czego przyczepić :) w niemczech jeżdziła nim tylko jedna kobieta i dbała o niego dosyć mocno ;) ....no chwale sie chwalę :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZimnY Opublikowano 2 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2005 no no oczywisce gartuluje :) fajna XJ-ta do zobaczenia na trasie ;) pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kornol Opublikowano 2 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2005 Bardzo ładny motocykl. no nic tylko pogratulować :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michaal Opublikowano 2 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2005 super sprzęcik. też się nad takim zastanawiałem ale jak już wcześniej pisałmlodywital mój wybór też padł na gs'a Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darekcb500 Opublikowano 2 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2005 super :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siwy_ Opublikowano 2 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2005 Może dlatego sie wolniej wkręca bo ma owiewki :) Wygląda jak nówka sztuka z salonu z metką :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DZIMI Opublikowano 3 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2005 gratki...fajna maszynka :) jak przywiozłes moto to warto zajrzec na serwis na regulacje bo przyczyn twojego problemu moze byc wiele :!: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi