Gość ArekS Opublikowano 1 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2005 mam problem. coś mi sie popsuło z biegami. 1 i 2 wchodzi a dalej nie chce i tak samo ciężko trafić w luz. pomocy. powiedzcie co sie moglo popsuc. dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
micza 125 Opublikowano 1 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2005 Jeśli chodzi o luz to może masz źle wyregulowaną linkę sprzegła, a co do reszty to może być jakaś poważniejsza sprawa... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PomyK Opublikowano 1 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2005 Moim zdaniem wodziki ja to miałem w Dt pierwszej co dawno sprzedałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
panadol Opublikowano 5 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2005 WitajMiałem podobną sytuację w RD50. Wyskoczyła taka śruba (plastikowa ze sprężynką a na końcu było coś jakby mały tłoczek). Jest w silniku lewej połówce silnika. Po wyjęciu miałem identyczny problem: 2 biegi bez luzu. Spróbuj ją wykręcić, wbić najwyższy bieg równocześnie obracając kołem (moto postaw na stopce aby tylne koło było w górze). Później wkręć i sprawdź czy działa. Jak nie zrób odwrotnie: wbij najniższy i wkręć śrubę. U mnie pomogło... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi