LUZIPOWER Opublikowano 6 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2005 no to na 99 sie spikniemy dzisiaj ! tylko dasz mi fory co ? :roll: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tina Opublikowano 6 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2005 to sobie wczoraj poszalalam... :? jak wygladalo moje spotkanie 3 stopnia z asfaltem? szczerze mowiac to nie wiem jak ja to zrobilam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LUZIPOWER Opublikowano 7 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2005 przerzuciłem na nowy temat "Tor Poznań" bo tu już nie pasi chyba pisać ! http://forum.motocyklistow.pl/viewtopic.ph...p=398617#398617 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartusdr Opublikowano 8 Września 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Września 2005 na wyscigach oczywiscie tez bylam ale dopiero od 12.30 wiec troche mnie ominelo no widziałem ten Twój motorek :) fajowy, dobrze że przerobilaś wydech :!: po fabryczny obleśny :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marco Opublikowano 8 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2005 na wyscigach oczywiscie tez bylam ale dopiero od 12.30 wiec troche mnie ominelo no widziałem ten Twój motorek :) fajowy' date=' dobrze że przerobilaś wydech :!: po fabryczny obleśny :([/quote']zapomniałeś omnie że ja też widziałemzrobiłem nawet pare fotek bo sprzęcik wzbudził nasze zainteresowanieszczególnie wyróżniał sie pośród innych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartusdr Opublikowano 10 Września 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Września 2005 zapomniałeś omnie że ja też widziałem ty to co innego, masz żonkę :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marco Opublikowano 10 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2005 ty to co innego' date=' masz żonkę [/quote']ja miałem na mysli motocykl :) co tobie po głowie chodzi to ja nie wiem 8) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi