maciejdubis Opublikowano 31 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2005 Co prawda prawie dwa tygodnie minęły od momentu zakupu, ale i tak sie pochwalę, bo jeszcze tu tego nie robiłem :) Kupiłem VFR800 z 98 roku, w pięknym czerwonym kolorze, wcześniej latałem GS500e z 92 roku. Zdjęcie tu: http://www.bikepics.com/pictures/411785/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PomyK Opublikowano 31 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2005 Gratuluje nowego sprzęta ;) .Honda to Honda :twisted: :) ... :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guti Opublikowano 31 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2005 Swój nowy sprzet zawsze cieszy ładna VFR-ka i co naważniejsze Twoja :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kornol Opublikowano 31 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2005 gratulacje.VFR to bardzo fajny motocykl.no ale wez ściąg tą nakładke z tylniego siedzenia,przecież z taką sztuką nei jedną niunie będziesz musiał przewieźć :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartusdr Opublikowano 31 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2005 gratulacje :!: nie ma to jak zmiana na lepsze :) wiem coś o tym zmieniam moto co 2 lata ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marelx Opublikowano 31 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2005 ej no elegancka, teraz mozemy sie ścigać ;) ja wcześniej myslalem właśnie o VTR ale padlo na Sprinta STfajne motorki; tylko pamietaj, zawsze przed pójściem spać powiedzieć dobranoc... one to uwielbiają :) pozdrowki i do zobaczenia na trasie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciejdubis Opublikowano 31 Sierpnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2005 no ale wez ściąg tą nakładke z tylniego siedzenia,przecież z taką sztuką nei jedną niunie będziesz musiał przewieźć Nakładka leży grzecznie w szafie, na miejsce pasażera zapraszają tez uchwyty :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolinak Opublikowano 31 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2005 Gratuluje!! Bardzo ładna Honda! :) Podoba mi sie ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gonzo Opublikowano 31 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2005 VFR the best! Gratuluję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
O-L-O Opublikowano 31 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2005 Nic dodac, nic ujac, po prostu wsiadac i jechac. Gratulacje i szczescia zycze Burn rubber NOT your soul Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dual Opublikowano 31 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2005 Śliczne moto, gratuluję! Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zierek Opublikowano 31 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2005 Ładny sprzęt. Gratulacje! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michaal Opublikowano 31 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2005 co tu durzo gadać. Jest piękna gratuluje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dominik.vx800 Opublikowano 15 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2005 gratuluje sprzęcika-bardzo ładny kolor :D taki bardzo czerwoniesty 8) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi