Marecki_ Opublikowano 5 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2014 HALO!!!Żyjecie??? przydałoby się spotkać i razem pośmigać :)Kurcze, ostatnio nawet parę razy jeździłem z cruiser'ami... lekko nie było- ledwo nadążałem ;) Cytuj <<=== BORN TO RIDE ===>> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gruby xj Opublikowano 5 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2014 HALO!!!Żyjecie??? przydałoby się spotkać i razem pośmigać :)Kurcze, ostatnio nawet parę razy jeździłem z cruiser'ami... lekko nie było- ledwo nadążałem ;)A może na zlot byście się wybrali??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pietrzol Opublikowano 21 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2014 Witam,Z góry sory za oderwanie od tematu ale potrzebuje pomocy a raczej info od człeków z Leszna odnośnie dobrego mechanika niedawno sie przeprowadziłem a maszyna odmawia posłuszeństwa a nie znam nikogo kto mógłby mi pomóc w tym temacie Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciej_04 Opublikowano 21 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2014 Witam,Z góry sory za oderwanie od tematu ale potrzebuje pomocy a raczej info od człeków z Leszna odnośnie dobrego mechanika niedawno sie przeprowadziłem a maszyna odmawia posłuszeństwa a nie znam nikogo kto mógłby mi pomóc w tym temacie PozdroWitam,zobacz na stronie http://www.kranmotocykle.pl/znajdziesz kontakt tam tel. kontaktowy. Osobiście Sławka znam od wielu lat i mogę polecić.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gruby xj Opublikowano 22 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2014 Witam,Z góry sory za oderwanie od tematu ale potrzebuje pomocy a raczej info od człeków z Leszna odnośnie dobrego mechanika niedawno sie przeprowadziłem a maszyna odmawia posłuszeństwa a nie znam nikogo kto mógłby mi pomóc w tym temacie PozdroWitam.W Lesznie masz dwa warsztaty obok siebie tj: "Kubacki motocykle" i po przeciwnej stronie ulicy "Kawasaki Grup Camel"W Rydzynie możesz też sprzęta zostawić http://www.motocyklerydzyna.pl/ Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ario Opublikowano 22 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2014 Kubackiego sobie odpuść. Masz jeszcze oprócz Kawasaki, Rapid (nie pamiętam ulicy) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RudyXJ Opublikowano 22 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2014 I Moto-Rex , Kubackiego też nie polecam ... Cytuj http://www.bikepics.com/members/rudyfws/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MONSTER LESZNO Opublikowano 22 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2014 Ario, Rudy XJ może jakaś ustawka na następną niedzielę na Kisielin?? Cytuj MONSTER ENERGY Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mała 5 Opublikowano 24 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2014 a ja już nie mogę?:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ario Opublikowano 25 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2014 ja na Kisielin nie dam rady Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MONSTER LESZNO Opublikowano 25 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2014 Mała 5, pewnie że możesz. Cytuj MONSTER ENERGY Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mała 5 Opublikowano 26 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2014 takiej odpowiedzi się spodziewałam:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MONSTER LESZNO Opublikowano 26 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2014 niedziela = prognoza pogody DESZCZ :banghead: Cytuj MONSTER ENERGY Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciej_04 Opublikowano 26 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2014 Monster oświeć mnie, bo juz nie pamietam masz sprzęt na tor, czy na ulicę też?? :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciej_04 Opublikowano 1 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2014 Wybiera się ktoś w sobotę do Jeziorek na zlot?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi