MONSTER LESZNO Opublikowano 6 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2014 http://www.leszno24.pl/Motocyklista_w_bardzo_ciezkim_stanie_%28zdjecia%29,19174.html Odszedł od nas wczoraj , w sobotę będzie pogrzeb. Szkoda chłopaka. Cytuj MONSTER ENERGY Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wooytek6 Opublikowano 7 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2014 (edytowane) Jadąc do pracy widzialem znicz w tym miejscu. [^][^][^] Edytowane 7 Marca 2014 przez wooytek6 Cytuj Na mocy danej mnie, przez... mnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marecki_ Opublikowano 17 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2014 Panie i panowie jest data oficjalnego rozpoczęcia sezonu: I tak sobie myślę, że moglibyśmy się wszyscy spotkać, pogadać, poświęcić maszyny i wspólnie pośmigać, a wieczorem jakieś piwkowanie w motoklubie?Już dawno forumowo nie balowaliśmy :DCo Wy na to? Cytuj <<=== BORN TO RIDE ===>> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wooytek6 Opublikowano 18 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2014 Komu pasuje wpisywać się: Marecki_Wooytek6 Cytuj Na mocy danej mnie, przez... mnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wooytek6 Opublikowano 21 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2014 Panowie i Panie ... tylko się nie pchać na ten 29ty do Motoru dla wszystkich piwa i miejsca wystarczy ... hehhehe Cytuj Na mocy danej mnie, przez... mnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
glaca1427 Opublikowano 21 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2014 Marecki_Wooytek6glaca1427 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ario Opublikowano 22 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2014 Ja na otwarcie postaram się być, na piwie na pewno tym razem nie dam rady. -:) Tapnięte z Xiaomi Red Rice Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RudyXJ Opublikowano 22 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2014 Eeeee, a może byście tak krwi upuścili 12ego kwietnia w Głogowie ? Cytuj http://www.bikepics.com/members/rudyfws/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
carroll Opublikowano 23 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2014 Eeeee, a może byście tak krwi upuścili 12ego kwietnia w Głogowie ?Eeeee, Rudy ja bardzo chętnie zgadać się tylko trzeba wcześniej pozdro! Cytuj motocykle to nie wszystko liczy się pasja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wooytek6 Opublikowano 23 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2014 (edytowane) 12ty ni jak sie ma do 29ego marca itd... choć może upuszczę krwi ... To forum zaczyna przypominać prywatną wymianę zdań ... albo działamy w wątku jako jedność albo dzwonimy na priv... Karol i Rudy jak nie macie nic do dodana na 29ty.. dajcie znać bo do dziś myślałem, że to forum tworzy jakąś jedność... Smutne to ale jak na tą chwilę ... na rozpoczęcie są 3 osoby, a pamiętam ze do Środy żaden z Was nie jechał, było nas 13 ... tak ciężko wpisać cokolwiek ... Kurde po co się chować .... Edytowane 23 Marca 2014 przez wooytek6 Cytuj Na mocy danej mnie, przez... mnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marecki_ Opublikowano 23 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2014 Wooytek6 spokojnie, jeszcze tydzień :)Tak na rozluźnienie, znalezione na innym forum :Dhttp://vimeo.com/85492640 Cytuj <<=== BORN TO RIDE ===>> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wooytek6 Opublikowano 24 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2014 Wooytek6 spokojnie, jeszcze tydzień :)A bo ta pogoda mnie tak stresuje ... mam nadzieje, że nikt nie poczuł się urażony... :P Cytuj Na mocy danej mnie, przez... mnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
carroll Opublikowano 24 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2014 12ty ni jak sie ma do 29ego marca itd... choć może upuszczę krwi ... To forum zaczyna przypominać prywatną wymianę zdań ... albo działamy w wątku jako jedność albo dzwonimy na priv... Karol i Rudy jak nie macie nic do dodana na 29ty.. dajcie znać bo do dziś myślałem, że to forum tworzy jakąś jedność... Smutne to ale jak na tą chwilę ... na rozpoczęcie są 3 osoby, a pamiętam ze do Środy żaden z Was nie jechał, było nas 13 ... tak ciężko wpisać cokolwiek ... Kurde po co się chować .... wooytek6 jeśli bede chciał przyjechać na jakies otwarcie sezonu to poprostu przyjade a nie muszę wpisywać się na jakieś bezsensowne listy obecności,a z tego co wiem to piszemy w ogólnodostępnym forum pod tytułem MOTOCYKLIŚCI Z OKOIC LESZNA ŁACZCIE SIĘ wiec tak jak ja tak tażdy może napisać tu co chce. ... Cytuj motocykle to nie wszystko liczy się pasja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MONSTER LESZNO Opublikowano 24 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2014 Wooytek6 spokojnie, jeszcze tydzień :)Tak na rozluźnienie, znalezione na innym forum :Dhttp://vimeo.com/85492640R1 :biggrin: :buttrock: Cytuj MONSTER ENERGY Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marecki_ Opublikowano 24 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2014 Monster, no pewnie - bo tam są sami wyluzowani lubiące podskakujące cycuszki chłopaki :DPS. coś się filmik spierd*lił :( Cytuj <<=== BORN TO RIDE ===>> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi