Ario Opublikowano 27 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2014 gratki. to ja przyjmuję zakłady, do kwietnia będzie zamiana na Virago :D ja stawiam na to 4-pak Lecha :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
glaca1427 Opublikowano 27 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2014 Gratuluje nowego nabytku :biggrin:Kupiłeś tą wisniową R1 z Kawasaki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MONSTER LESZNO Opublikowano 27 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2014 (edytowane) Gratuluje nowego nabytku :biggrin:Kupiłeś tą wisniową R1 z Kawasaki?Masz odp. http://otomoto.pl/ya...2-M3889436.html Edytowane 27 Stycznia 2014 przez MONSTER LESZNO Cytuj MONSTER ENERGY Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marecki_ Opublikowano 27 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2014 Dzięki chłopaki. Kupiłem dokładnie tą :DMa nowe opony, akumulator, napęd z górnej półki. Najważniejsze, że jest bezwypadkowa, układ jezdny nie tknięty, silnik chodzi pięknie i nic a nic nie słychać kosza sprzęgłowego :D Moto jest kompletne, nie ma klejonego czy połamanego żadnego plastiku, wszystko działa jak powinno. Pewnie musiała delikatnie leżeć, bo ma kilka elementów przemalowanych, jednak nie nosi żadnych oznak poważnego szlifa :) Ktoś też dla swojego widzi misie pomalował sety i osłony wydechu na czarno - nie ma tam żadnych przytarć.Normalnie mam cieszone :D :D :D Ps. Ario, stawiasz jak nie będzie zmiany? Hahahaha to ja stawiam 2'gi czteropak i zaczynamy balować ;) Cytuj <<=== BORN TO RIDE ===>> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ario Opublikowano 28 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2014 jesteśmy umówieni :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barteck_street Opublikowano 28 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2014 Gratulacje Marecki, wpadnę obejrzeć. A ktoś z Was zna tę dyszkę? http://tablica.pl/oferta/kawasaki-zx10r-doinwestowany-CID5-ID4cgIt.html#d8ff252ffc Cytuj Mój profil bikepics Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marecki_ Opublikowano 1 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2014 (edytowane) Mam cieszone! W poniedziałek odbieram blache z wydziału komunikacji i czekam aż wyschnie asfalt :DOto mój erłan: Edytowane 1 Lutego 2014 przez Marecki_ Cytuj <<=== BORN TO RIDE ===>> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciej_04 Opublikowano 1 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2014 Gratulacje :) super się prezentuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ario Opublikowano 1 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2014 Mówią że czerwone najszybsze :-) Wysłane z Xiaomi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marecki_ Opublikowano 3 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2014 Dziś zrobiłem pierwszą przejażdżkę ( jakieś 70 km :D a co! ) banan mi z ryja nie schodził - nie wiem, czy to czasem nie wykrzywiało mi gęby z powodu przyspieszenia - ale już dawno nic nie sprawiło mi takiej frajdy!Powiem tak, do 7 tys obr/min jedzie bardzo szybko, między 7-9tys obr/min zapierda*a, a powyżej 9tys obr/min to jest już teleportacja :D :D :D !!! Cytuj <<=== BORN TO RIDE ===>> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marecki_ Opublikowano 4 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2014 Jeździł już ktoś z Was? Dziś było na plusie w dwucyfrowej liczbie :)Mam akurat tydzień urlopu, więc jak znalazł :) Kolejna setka nakręcona :DA może jutro? Ktoś chętny na przejażdżkę? Cytuj <<=== BORN TO RIDE ===>> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamelS Opublikowano 4 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2014 Piękna, a ja już nie mogę doczekać sie na banana. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ario Opublikowano 4 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2014 Ja może w sobotę wyjadę na chwilę jak czas pozwoli Wysłane z Xiaomi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marecki_ Opublikowano 5 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2014 Ario, jak będziesz latał to daj znać Cytuj <<=== BORN TO RIDE ===>> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ario Opublikowano 5 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2014 Ok, dam znać ale długo nie będę jeździł. Mam imprezę rodzinną w sobotę Wysłane z Xiaomi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi