Marecki_ Opublikowano 28 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2013 glaca zajebiaszczy :) Uważaj, bo to naprawdę szybka zabawka ;) Dziś mam niezłego nerwa... zamówiłem szybę racingową do Triumpha i przyszła kurierem siódemką, ale połamana! Nosz ku*wa!!! mają naklejone, że ostrożnie "szkło", a pewnie rzucili na to coś ciężkiego i szybka jebła!Spisałem protokół szkody i dzwoniłem do sprzedawcy. Obiecał, że wyśle nową - mam taką nadzieję, bo kasę już zapłaciłem...Otwieram drugą przesyłkę, gdzie zamówiłem xenony- no i jak pech to pech - jeden żarnik błyśnie i nie świeci - jutro dzownie do sprzedawcy i mam nadzieję, że wymieni, choć ciekawe czy na mój czy jego koszt....Pierwszy raz zdarzają mi się takie cyrki. Ma ktoś z Was jakieś doświadczenia z wymieniania towarów? Cytuj <<=== BORN TO RIDE ===>> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barteck_street Opublikowano 28 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2013 Pewnie Marecki. Jeśli sprzedawca będzie normalny, to nie będziesz miał problemów, a i koszty wysyłki pewnie pokryje. Cytuj Mój profil bikepics Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RudyXJ Opublikowano 28 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2013 Ładny Gix, na zajebistym kominie :) Dobrze gada ? Cytuj http://www.bikepics.com/members/rudyfws/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pepe84 Opublikowano 28 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2013 gratulacje glaca :)i jak trzymasz go w tym garazu co jest na focie to ja pitole :D normalnie zlodzieji sie nie boisz chyba :) tam swego czasu 3 sprzety zarabali... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ario Opublikowano 29 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2013 gratulacje glaca :)i jak trzymasz go w tym garazu co jest na focie to ja pitole :D normalnie zlodzieji sie nie boisz chyba :) tam swego czasu 3 sprzety zarabali... bo motocykl trzeba ubezpieczyć :] jak stać człowieka na motocykl za 20, 30k to chyba nie jest problemem wydac 1k na ubezpieczenie i spać spokojnie? każdy robi jak uważa, ale... :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
glaca1427 Opublikowano 29 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2013 Dzieki wszystkim :) Uważaj, bo to naprawdę szybka zabawka ;)Już zauważyłem że to niezła zapierdalaka :biggrin: Wydech to Yoshimura Tri-cone, jakiś mocno głośny nie jest, ale dobrze gada. GSXR nie stoi w tym garażu co jest na zdjęciach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ario Opublikowano 29 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2013 jutro coś, ktoś? Godziny po obiedzie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwydym Opublikowano 29 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2013 Gratuluję Glaca ! Piękny sprzęt ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
glaca1427 Opublikowano 29 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2013 Ja moge polatać jeśli nie będzie padać Dzieki siwydym.Jakiego sprzęta szukasz?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marecki_ Opublikowano 29 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2013 jutro coś, ktoś? Godziny po obiedzie? Jestem za :)Jak się ustawiamy? Kuźwa, oby była pogoda ... Cytuj <<=== BORN TO RIDE ===>> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ford Opublikowano 29 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2013 Glaca no no !!!Gratulacje :notworthy: :buttrock: Chłopaki szukam moto za około 6 tysi Bandit ; Hornet ; Fazer ;Dajcie znać jak coś wiecie!! :flesje: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ario Opublikowano 30 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2013 Jestem za :)Jak się ustawiamy? Kuźwa, oby była pogoda ...McD jak zwykle, zobaczymy jaka bedzie pogoda 14:30 ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
glaca1427 Opublikowano 30 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2013 No to chyba dzisiaj nie pośmigamy :mad: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwydym Opublikowano 30 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2013 Ja moge polatać jeśli nie będzie padać Dzieki siwydym.Jakiego sprzęta szukasz?? szukam SV-ki 1000 ale ciężko ze znalezieniem dobrego sprzętu tymbardziej że chciałbym coś z 2006 ...w grę wchodzi jeszcze GSX-R 750 K8 i w górę.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ario Opublikowano 31 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2013 może dzisiaj? po 14:00? w sobotę i niedzielę widzę, że zapowiadają znowu deszcz :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi