wooytek6 Opublikowano 15 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2013 (edytowane) Ja na chwilę obecną chętnie się przejadę ... Jeden dzień w sobotę chcę wrócić do Leszna... Edytowane 15 Maja 2013 przez wooytek6 Cytuj Na mocy danej mnie, przez... mnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barteck_street Opublikowano 16 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2013 A może leci ktoś w sobotę po południu? Cytuj Mój profil bikepics Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bodzes82 Opublikowano 17 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2013 W niedziele o 8 startujemy we trzech z Rawicza, punkt docelowy Horice. W drodze powrotnej pokręcimy się jeszcze po okolicy... Powrót wieczorem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ario Opublikowano 17 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2013 mi się plany porypały i nie jadę :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barteck_street Opublikowano 17 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2013 W niedziele o 8 startujemy we trzech z Rawicza, punkt docelowy Horice. W drodze powrotnej pokręcimy się jeszcze po okolicy... Powrót wieczorem. Jakie sprzęty w składzie? Cytuj Mój profil bikepics Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bodzes82 Opublikowano 17 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2013 (edytowane) Jakie sprzęty w składzie?Suzuki gsxr 750, Hornet 600 i BMW, prędkosć przelotowa ok 120-140km/h, w porywach 160... Turystyczny Trip ... Edytowane 17 Maja 2013 przez bodzes82 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marecki_ Opublikowano 17 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2013 mi się plany porypały i nie jadę :(No to witaj w klubie... jutro mam grilla rodzinnego, wiec doopa...Oby jadącym dopisała pogoda, bo niestety ma jutro padać... Cytuj <<=== BORN TO RIDE ===>> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wooytek6 Opublikowano 17 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2013 (edytowane) Ktoś z Leszna zatem jedzie na te Horice ? ew. do kogo można się podpiąć ? Edytowane 17 Maja 2013 przez wooytek6 Cytuj Na mocy danej mnie, przez... mnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TWin_78 Opublikowano 17 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2013 Rudy - ja będę jutro rano o 7:30, Smok o tej godzinie wyjedzie ze Wschowy, więc będzie jakieś 15 minut później. Namiotów nie bierzemy, trzeba będzie gdzieś sobie zorganizować nocleg. Jak ktoś jeszcze chętny, to zabieramy - zbiórka 7:30 na Orlenie przed Głogowem (wlot od strony Wschowy).Pozdrawiam. Cytuj Yamaha XJ600Honda CBF 1000AHonda VFR1200F DCTBMW K1300R Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wooytek6 Opublikowano 17 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2013 (edytowane) TWin_78 chętnie bym się z Wami wybrał ale nie chce mi się samemu wracać ... u mnie wchodzi w grę tylko sobota bez noclegu ... bodzes82 a Wy jak i gdzie się zbieracie ...? Edytowane 17 Maja 2013 przez wooytek6 Cytuj Na mocy danej mnie, przez... mnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RudyXJ Opublikowano 18 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2013 Twin, dzwonił do mnie Kurczak tak jakoś po 1 w nocy, dzwonił z garażu, mówił, że lagi skręca bo mu sie uszczelniacz wys*ał i na łapu-capu robi, startują ok. 9 i dolecą do nas... A ja ide spać, tylko po robocie Piasta dopije i nyny :D Cytuj http://www.bikepics.com/members/rudyfws/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bodzes82 Opublikowano 18 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2013 TWin_78 chętnie bym się z Wami wybrał ale nie chce mi się samemu wracać ... u mnie wchodzi w grę tylko sobota bez noclegu ... bodzes82 a Wy jak i gdzie się zbieracie ...? Niestety sklad się zmniejszył, bawara odpada... wooytek6 jezeli masz ochotę sie podpiac, mozemy ustawić sie na parkingu Lidla... Tylko, ze my lecimy w niedziele !!! Start ok 8.00 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eric Trax Opublikowano 18 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2013 Suzuki gsxr 750, Hornet 600 i BMW, prędkosć przelotowa ok 120-140km/h, w porywach 160... Turystyczny Trip ... apropos gixera. To taki niebiesko biały który się kręci po Rawiczu? Cytuj Yamaha MT 03 ----> Suzuki GSXR 750 k6 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bodzes82 Opublikowano 18 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2013 apropos gixera. To taki niebiesko biały który się kręci po Rawiczu? Tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pietrzol Opublikowano 18 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2013 apropos gixera. To taki niebiesko biały który się kręci po Rawiczu? Eric tylko nie mów że za głośny ten gixer :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi