rvd1987 Opublikowano 28 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2013 Gratulacje kupna nowego sprzetu :-). Czytajac kilka wczesniejszych wpisow i postawiona zagadke przez pana Mareckiego przyszlo mi na mysl ze bedzie to Speed Triple :-) nooooo ale to chyba nie segment ktory cie interesuje :). Przyjemnosci z jazdy wszystkim :-) Cytuj http://www.bikepics.com/members/rvd1987/07z1000/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MONSTER LESZNO Opublikowano 28 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2013 Pale nie Rocket, lecz SPRINT :DModel po liftingu 2008r ==>> Triumph ST1050 Sprint Muszę go dopieścić i zarejestrować :)Ale mam cieszone :biggrin: :biggrin: :biggrin: GRATULACJE , GRATULACJE kupna nowego sprzętu :biggrin: Cytuj MONSTER ENERGY Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ford Opublikowano 28 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2013 Marecki gratulacje :notworthy: :notworthy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciej_04 Opublikowano 28 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2013 Gratulacje piękny sprzęt :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marecki_ Opublikowano 28 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2013 Dzięki :)Dziś go całego rozebrałem, aby sprawdzić czy wszystko gra i zrobić sprawy serwisowe- właśnie skończyłem i moto jest gotowe do jazdy :crossy: Jestem bardzo zadowolony. Mam nadzieję, że będzie tak super jeździł, jak o nim piszą :) VFR Vtec wizualnie mi leżała, stąd też szybko zapadła decyzja jak zobaczyłem sprinta :)Także na 1 maja trzeba się ugadać na jazdę :) Z tego co mi wiadomo 1maja będzie RAJD w Bojanowie - o 11 zapisy o 12 start. Wstęp free :) Cytuj <<=== BORN TO RIDE ===>> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
carroll Opublikowano 1 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2013 Węgry zdobyte! Wróciliśmy... bez większych przygód... WYCINAM RC8 :D:D:D :crossy: Cytuj motocykle to nie wszystko liczy się pasja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wooytek6 Opublikowano 1 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2013 (edytowane) caroll pięknie no pięknie ... a skąd wyrwałeś te białe owiewy ... chyba, że to inne moto ... :blink: Monster kiedy my tak powycinamy hehehehe???? :banghead: Edytowane 1 Maja 2013 przez wooytek6 Cytuj Na mocy danej mnie, przez... mnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
carroll Opublikowano 1 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2013 caroll pięknie no pięknie ... a skąd wyrwałeś te białe owiewy ... chyba, że to inne moto ... :blink: Monster kiedy my tak powycinamy hehehehe???? :banghead: oczywiście ze to moja wierna suza :D jak to się mówi internet czyni cuda i można w nim chyba wszystko znaleźć... Cytuj motocykle to nie wszystko liczy się pasja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marecki_ Opublikowano 1 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2013 Pięknie! jeszcze raz gratuluje! Teraz zrób z suzi wersję drogową, bo mam parcie na polatanie :) Cytuj <<=== BORN TO RIDE ===>> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ario Opublikowano 1 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2013 Węgry zdobyte! Wróciliśmy... bez większych przygód... WYCINAM RC8 :D:D:D :crossy: ale do Aprilii jeszcze zostało ;) super sprawa! :D @Mareckikiedy, gdzie? ja jutro do późnego popołudnia nie, ale może piatek, sobota...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwydym Opublikowano 1 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2013 Caroll gratulacje ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MONSTER LESZNO Opublikowano 2 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2013 INFO dla chcących się przejechać ze mną na fajną imprezkę w sobotę 04,05,2013 http://www.motocyklisci-namyslow.pl/ Wyjazd na imprezę z Leszna (podkreślam słowo WYJAZD) z MC o godzinie 11:45 :biggrin: 1.MONSTER Cytuj MONSTER ENERGY Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ford Opublikowano 3 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2013 :biggrin: Moto w końcu odebrany ale pogody brak!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RudyXJ Opublikowano 3 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2013 Siemano, Monster, ch**nia z pogodą ma być, oszczędzaj siły na ciepłe dni :)A tak apropos jakby Ktos szukał przyjaciela to polecam http://allegro.pl/owczarek-niemiecki-oddam-4-szczeniaki-suczki-i3221691542.html :) Cytuj http://www.bikepics.com/members/rudyfws/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MONSTER LESZNO Opublikowano 3 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2013 pO Siemano, Monster, ch**nia z pogodą ma być, oszczędzaj siły na ciepłe dni :)A tak apropos jakby Ktos szukał przyjaciela to polecam http://allegro.pl/owczarek-niemiecki-oddam-4-szczeniaki-suczki-i3221691542.html Pogoda ma być dobra. Na pewno lepsza niżeli za tydzień. Więc Rudy byś ruszył zadek na tej twojej czarnej laluni :wink: heheFord a może Ty się przejedziesz ze mną ?? :biggrin: Cytuj MONSTER ENERGY Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi