glaca1427 Opublikowano 27 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2013 To sie pochwal nowym sprzętem :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ario Opublikowano 27 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2013 stawiam FJR albo.... Goldwing... :banghead: ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marecki_ Opublikowano 27 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2013 Ario a może cruiser? ;) Cytuj <<=== BORN TO RIDE ===>> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wooytek6 Opublikowano 27 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2013 Dawaj dawaj Marecki :D Rozumiem, że jutro na Wolsztyn lecisz heheheh Cytuj Na mocy danej mnie, przez... mnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marecki_ Opublikowano 27 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2013 (edytowane) Hahahahahaha No dobra, będzie zagadka :) Marka zaczyna się na "T" Jutro chętnie, jednak muszę go najpierw zarejestrować....a tak mam chęć polatać :crossy: :crossy: :crossy: Edytowane 27 Kwietnia 2013 przez Marecki_ Cytuj <<=== BORN TO RIDE ===>> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wooytek6 Opublikowano 27 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2013 (edytowane) T Ural z wózkiem bocznym :huh:chyba, że Triumph Street Triple :cool: Edytowane 27 Kwietnia 2013 przez wooytek6 Cytuj Na mocy danej mnie, przez... mnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marecki_ Opublikowano 27 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2013 wooytek6 blisko, blisko :D Cytuj <<=== BORN TO RIDE ===>> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wooytek6 Opublikowano 27 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2013 (edytowane) Ahhh prawie złoty strzał Marecki hehehe ale blisko z tym Uralem czy Triumph-em?? hehehe ... Na ten Wolsztyn leci ktoś jutro? A jak nie to może jakieś manewry spod McD?... Mam kupony :biggrin: :biggrin: :biggrin: PSDaytona ? Edytowane 27 Kwietnia 2013 przez wooytek6 Cytuj Na mocy danej mnie, przez... mnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marecki_ Opublikowano 27 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2013 Jedno się zgadza, to piękny i nietuzinkowy TRIUMPH :buttrock: ale nadal nie zgadłeś ;) Cytuj <<=== BORN TO RIDE ===>> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wooytek6 Opublikowano 27 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2013 Marecki piękny wybór ;) też oglądasz MMA, że nie śpisz ? :buttrock: Cytuj Na mocy danej mnie, przez... mnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaleSatan Opublikowano 27 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2013 Marecki Rocketa kupiles? :D Bo Sprint to bardzo podobny do VFR, a o Tigera Cie raczej nie podejrzewam :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marecki_ Opublikowano 28 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2013 Pale nie Rocket, lecz SPRINT :DModel po liftingu 2008r ==>> Triumph ST1050 Sprint Muszę go dopieścić i zarejestrować :)Ale mam cieszone :biggrin: :biggrin: :biggrin: Cytuj <<=== BORN TO RIDE ===>> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ario Opublikowano 28 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2013 a ja się bałem, że rzeczywiście kupisz FJRę :D :D gratki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaleSatan Opublikowano 28 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2013 (edytowane) Gratki Marecki :DCzyli widze ze kontynuacja stylu VFR.W sumie to jedyna poki co alternatywa na rynku.Jakos dziwne, ze nie robia juz sport turystykow. Tez dlugi czas zastanawialem sie na Sprintem.Tylko, ze u nas tego malo, a szczegolnie tych po lifcie. Skad go dorwales?Zobaczymy jak sie bedzie Ci sprawowal. A i czy dasz sie karnac? :P BTW. To obalilem mit o bezawaryjnosci Hondy i VFR.Cos poszlo w skrzyni i poki co stoi, a nie jezdzi :( Edytowane 28 Kwietnia 2013 przez PaleSatan Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wooytek6 Opublikowano 28 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2013 Piękny oby Ci służył bezawaryjnie :) Cytuj Na mocy danej mnie, przez... mnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi