_Conny_ Opublikowano 25 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2013 No to tak w przypadku niepogody w sobotę mamy 2 opcje ... Dlaczego tylko w przypadku niepogody? Jak pogoda będzie w sobotę na Środę, to w niedzielę i tak lecimy na Wolsztyn :) To są imprezy niezależne :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julak Opublikowano 25 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2013 dawno mnie tu nie bylo, w sobote na wyjazd do srody gdzie sie bedziecie zbierac? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciej_04 Opublikowano 26 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2013 W Środzie impreza rozpoczyna się o12.00, więc myślę, że tak koło 10.30 na MC tradycyjnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eric Trax Opublikowano 26 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2013 dzisiaj słoneczko świeci pięknie i przydało by się polatać albo coś :D ustawiamy się jakoś? Cytuj Yamaha MT 03 ----> Suzuki GSXR 750 k6 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bodzes82 Opublikowano 26 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2013 Przed sezonem dałem sobie porządnego kopa adrenaliny ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Conny_ Opublikowano 26 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2013 My dojedziemy nieco później do Środy, ale jeszcze przed paradą, więc spotkamy się gdzieś na miejscu, ok? PS fakt - pogoda dziś była wspaniała, 250 km minęło niepostrzeżenie :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kłusownik Opublikowano 26 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2013 Witam, czy jutro jakiś chopper/cruiser wybiera się z wami? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Conny_ Opublikowano 26 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2013 Witam, czy jutro jakiś chopper/cruiser wybiera się z wami?Z nami leci jedna Virażka. Ale my będziemy w Środzie dopiero na przejazd i imprezę nad jeziorkiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciej_04 Opublikowano 26 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2013 Witam, czy jutro jakiś chopper/cruiser wybiera się z wami?Możesz być pierwszy zapraszamy z nami Jak się nie uzbiera ekipa na wcześniejszy wyjazd to Conny polecę z Wami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Conny_ Opublikowano 26 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2013 Zapraszam(y), choć wątpię, aby frekwencja była aż tak słaba - pogoda nie najgorsza, a impreza fajna :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciej_04 Opublikowano 27 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2013 I jak jest ktoś chętny na wyjazd do Środy? 10.30 na MC Rozpoczęcie w Środzie jak zawsze udane :) i nawet nie padało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
glaca1427 Opublikowano 27 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2013 Byłem z kolegą na MC o 10.30 i nikogo nie było, więc pojechaliśmy sami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciej_04 Opublikowano 27 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2013 Byłem z kolegą na MC o 10.30 i nikogo nie było, więc pojechaliśmy sami.Spóźniłem się chwilę o 10.40 na MC dotarłem i nikogo nie było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
glaca1427 Opublikowano 27 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2013 A to wyjechaliśmy 2-3 minuty przed tobą :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marecki_ Opublikowano 27 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2013 Panie i Panowie, wracam do gry :biggrin:W garażu stoi nowy koń :crossy: :buttrock: :crossy: Cytuj <<=== BORN TO RIDE ===>> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi