_Conny_ Opublikowano 12 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2013 (edytowane) Wojtek - rozumiem, ja też bym została z takimi kobietami jak Twoje! Więc wybaczamy :)conny widziałem, że już wczoraj coś nie coś przedmuchałaś co ... ;)Zuza już złożona w całość, a wczoraj wróciła z synchronizacji, więc nie mogłam sobie odmówić przyjemności! :)(Dorzucę dziś zdjęcia do http://forum.motocyklistow.pl/index.php?/topic/160428-renowacja-bandita-400/ to zobaczysz sam jak pięknie to wyszło) jedzie ktoś gdziekolwiek czy bedzie jak zwykle? Ekipa się powykruszała ale min. 3 motocykle z Leszna wyruszają sobie po 8:30 na rozpoczęcie sezonu na Bułgarską do Poznania, później może bazarek, o którym Wojtek wspomniał, a potem się zobaczy - zależy od pogody :) Edytowane 12 Kwietnia 2013 przez conny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
glaca1427 Opublikowano 12 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2013 Ja będe na rozpoczęciu w Lesznie :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eric Trax Opublikowano 12 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2013 Zuza już złożona w całość, a wczoraj wróciła z synchronizacji, więc nie mogłam sobie odmówić przyjemności! :)(Dorzucę dziś zdjęcia do http://forum.motocyk...ja-bandita-400/ to zobaczysz sam jak pięknie to wyszło)ja jestem pod wrażeniem, bardzo dobrze odświeżona. Cytuj Yamaha MT 03 ----> Suzuki GSXR 750 k6 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eric Trax Opublikowano 13 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2013 Bodzes nie mijaliśmy się przypadkiem na drodze Rawicz-Sarnowa dzisiaj wieczorem? sory za dubel posta Cytuj Yamaha MT 03 ----> Suzuki GSXR 750 k6 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bodzes82 Opublikowano 14 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2013 (edytowane) Przez Sarnowę leciałem w piątek z kumplem, wracaliśmy ze szkolenia na Torze Gostyń... Edytowane 14 Kwietnia 2013 przez bodzes82 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
carroll Opublikowano 14 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2013 czy ktoś się dziś gdzieś wybiera ? Cytuj motocykle to nie wszystko liczy się pasja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eric Trax Opublikowano 14 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2013 a będę latał gdzieś koło Rawicza może się do Leszna wybiorę, zależy czy moi kumple dzisiaj wyjadą Cytuj Yamaha MT 03 ----> Suzuki GSXR 750 k6 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
glaca1427 Opublikowano 14 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2013 Jak pogoda taka ładna to trzeba pojeździć :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomi.>>> Opublikowano 14 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2013 carroll----- :lalag: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bodzes82 Opublikowano 14 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2013 (edytowane) Film nie powala, ale w taki sposób dokonałem otwarcia sezonu 2013... http://www.youtube.com/watch?v=UCmFLanll38-Kamera REDLEAF - lipny zakup... Edytowane 14 Kwietnia 2013 przez bodzes82 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eric Trax Opublikowano 14 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2013 ustawiamy się gdzieś dzisiaj? Cytuj Yamaha MT 03 ----> Suzuki GSXR 750 k6 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
carroll Opublikowano 14 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2013 chciałby zakomunikować iż dnia 2013.04.20 tj. sobotawybieram się na tor do starego kisielina chętnych zapraszam!jeśli ktoś by chciałby się czegoś więcej dowiedzieć proszę o kontakt ze mną Cytuj motocykle to nie wszystko liczy się pasja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RudyXJ Opublikowano 14 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2013 O tych Horicach trzeba pomyśleć, wie Ktoś z Was kiedy te 300ZGH się odbywa ? Pzdr. Cytuj http://www.bikepics.com/members/rudyfws/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ford Opublikowano 15 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2013 W końcu mam MOTO w Lesznie tylko za mechanikiem trzeba się uganiać!!!! :rolleyes: :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RudyXJ Opublikowano 16 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2013 Ciekawe czy Joey ten stary troll tu zagląda ? :PWoodstocku mi sie chce...Spać też mi sie chce, dobranoc !! Cytuj http://www.bikepics.com/members/rudyfws/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi