PaleSatan Opublikowano 10 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2013 Oba zostały sprzedane w jeden dzień po wystawieniu...Pale, mam taki mętlik w głowie, że sam nie wiem co kupię...Znalazłem niezłą R1 =>> http://otomoto.pl/ya...2-M3584427.html tylko waham się, bo na dłuższą metę erłan jest męczący (nadgarstki i te sprawy...)Biorę pod uwagę turystyka i myślałem o ST 1300 - też zajebisty sprzęt, albo FJR...Nieraz mam dzień, że poczłapal bym się jakimś cruiserem np VL 1500....no i bądź tu mądry :/ Marecki to moze zzr1400 lub bmw k1200/1300s ?Chyba ze to nie ten budzet. A kruzery to sobie zostaw na stare lata jak zostaniesz dziadkiem :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marecki_ Opublikowano 10 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2013 Marecki to moze zzr1400 lub bmw k1200/1300s ?Chyba ze to nie ten budzet. A kruzery to sobie zostaw na stare lata jak zostaniesz dziadkiem :D Buma K1300 odpada - budżet 22-25 max... Ale piękny jest :)ZZR jakoś mi się nie widzi... Nawet moja żona twierdzi, że na kruzery to nie mój czas i po prostu nie pasują do mnie :) - więc ten temat odpuszczam :DNajprawdopodbniej kupię FJR, choć biorę też pod uwagę ST1300 - czas pokaże co się trafi :) Cytuj <<=== BORN TO RIDE ===>> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RudyXJ Opublikowano 10 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2013 ST 1300 to olbrzymi autobus ...Co do mojego wyjazdu do Poznania Conny to wszysttko pod "?" . O które godz. lecicie ? Ja po nocce bede więc zrywać się nie będę.Pzdr. Cytuj http://www.bikepics.com/members/rudyfws/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
glaca1427 Opublikowano 10 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2013 Dzieki chłopaki za opinie o moim GSXR :)Marecki jak ty to zrobiłeś ze 2 Hondy w 1 dzień poszły ??A ja sprzedać nie moge :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marecki_ Opublikowano 10 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2013 ...Marecki jak ty to zrobiłeś ze 2 Hondy w 1 dzień poszły ??A ja sprzedać nie moge :( Nie ważne jak się szybko sprzedały,najgorzej jest kupić... Generalnie nic co mnie interesi, nie ma na giełdzie...Glaca, zacznie się jazda, wtedy każdy ma większe parcie na kupno sprzętu - cierpliwości, jak sprzęt jest ok, to sie sprzeda :)Powodzenia! Cytuj <<=== BORN TO RIDE ===>> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eric Trax Opublikowano 10 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2013 Nie ważne jak się szybko sprzedały,najgorzej jest kupić... prawda, tej wiosny wyjątkowo dużo złomów jest na portalach i do tego drogie jak cholera. Cytuj Yamaha MT 03 ----> Suzuki GSXR 750 k6 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaleSatan Opublikowano 11 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2013 (edytowane) Buma K1300 odpada - budżet 22-25 max... Ale piękny jest :)ZZR jakoś mi się nie widzi...Nawet moja żona twierdzi, że na kruzery to nie mój czas i po prostu nie pasują do mnie :) - więc ten temat odpuszczam :DNajprawdopodbniej kupię FJR, choć biorę też pod uwagę ST1300 - czas pokaże co się trafi :) Ale w tym budzecie to k1200s dorwiesz i to moze nawet model od 2006 roku. Co do FJR to tez daje rade i to calkiem niezle :P Edytowane 11 Kwietnia 2013 przez PaleSatan Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
carroll Opublikowano 11 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2013 eeeee to ja juz nic nie wiem... tu jakiś podział jest jedni jadą do poznania a inni zostają w lesznie? prosiłbym o jakieś konkretne inf... Cytuj motocykle to nie wszystko liczy się pasja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ford Opublikowano 11 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2013 :cool: :cool: :cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eric Trax Opublikowano 11 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2013 FJR na takie latanie spokojniejsze mega sprzęt. W ogóle nie czuć zrobionych kilometrów :) Cytuj Yamaha MT 03 ----> Suzuki GSXR 750 k6 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wooytek6 Opublikowano 11 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2013 tu jakiś podział jest jedni jadą do poznania a inni zostają w lesznie? prosiłbym o jakieś konkretne inf... Zbierzmy ekipę carroll na Leszno i na Poznań. Wpisujcie się i tyle... Jeżeli chodzi o mnie ja raczej nie wyjadę, nie mam nic na łapki, pogoniłem glovsy ... chyba że w narciarskich pojadę :banghead: Cytuj Na mocy danej mnie, przez... mnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majka4304 Opublikowano 11 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2013 ja na leszno wpadne ale na chwilke doslownie, byle kropnal woda i uciekam... wesele czeka:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Conny_ Opublikowano 12 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2013 Zbierzmy ekipę carroll na Leszno i na Poznań. Wpisujcie się i tyle... Jeżeli chodzi o mnie ja raczej nie wyjadę, nie mam nic na łapki, pogoniłem glovsy ... chyba że w narciarskich pojadę :banghead:W naszym motocyklowym pokoju znajdą się skórzane rękawice zapasowe. Więc jeśli takim argumentem chciałeś nas zbyć, to Ci się nie udało i jedziesz z nami!PS dziś chcieliśmy przedmuchać maszyny, to możemy się spotkać na jakąś przymiarkę i umówić na jutro :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wooytek6 Opublikowano 12 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2013 (edytowane) conny widziałem, że już wczoraj coś nie coś przedmuchałaś co ... ;) Daleki jestem od zbywania kogokolwiek. Glovsy fakt kiepska wymówka i dziękuję za ofertę pomocy :wink: Byłem dzisiaj w Motorexie, Motor-passion. Coś tam przymierzałem i pasowały, ciężko się jednak zdecydować :banghead: . Z allegro nie chce bo bez przymiarki to nie kupowanie, a nie chcę się bawić w odsyłanie. W okolicach Leszna warto gdzieś jeszcze podjechać? Wracając do wyjazdu z glovsami czy bez jutro raczej nigdzie nie wyjadę. Spędzam dzień z moimi kobietkami :) EDIT:Dla jadących do Poznania jutro bazarek...http://www.motobazar.poznan.pl/index.php Edytowane 12 Kwietnia 2013 przez wooytek6 Cytuj Na mocy danej mnie, przez... mnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
carroll Opublikowano 12 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2013 w sumie to się nic nie dowiedziałem... jedzie ktoś gdziekolwiek czy bedzie jak zwykle? Cytuj motocykle to nie wszystko liczy się pasja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi