Pawik Opublikowano 7 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2013 Pawik widze że chesz sie dowiedzieć od ludzi czogoś o moim GSXR :) A popatrzec na wiścigi drogowe w Czechach chetnie sie wybiore ! Kolega jest zainteresowany . Pisze w jego imieniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majka4304 Opublikowano 7 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2013 no to do zobaczenia na trasie... Z750 rusza w podroż Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ford Opublikowano 7 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2013 Latał ktoś dzisiaj bo nie było widać ani słychać!! :cool: :icon_razz: :icon_razz: :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eric Trax Opublikowano 7 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2013 Latał ktoś dzisiaj bo nie było widać ani słychać!! :cool: :icon_razz: :icon_razz: :crossy: u mnie latali, ale kuźwa jeszcze zimno trochę moim zdaniem :) Cytuj Yamaha MT 03 ----> Suzuki GSXR 750 k6 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciej_04 Opublikowano 7 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2013 (edytowane) Wooytek6 i ja polataliśmy po okolicy i kilka osób mijaliśy po drodze. Nie było już dzisiaj za zimno :) Edytowane 7 Kwietnia 2013 przez Maciej_04 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eric Trax Opublikowano 7 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2013 Wooytek6 i ja polataliśmy po okolicy i kilka osób mijaliśy po drodze. Nie było już dzisiaj za zimno :) W kombiaku na pewno nie ale jak widziałem zawodnikó w kurteczkach i jeansach na szlifierkach to nawet w aucie mi się zrobiło zimno :D Cytuj Yamaha MT 03 ----> Suzuki GSXR 750 k6 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Conny_ Opublikowano 7 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2013 Latali po starym mieście polansować się wkoło ratusza! :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ilek Opublikowano 8 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2013 Szukam przyczepki na dwa motocykle do wypożyczenia na 4-5 dni? Orientuje się czy w Lesznie jest do dostania, a może ktoś ma prywatną... Cytuj Pozdrawiam Ilek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Conny_ Opublikowano 8 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2013 Szukam przyczepki na dwa motocykle do wypożyczenia na 4-5 dni? Orientuje się czy w Lesznie jest do dostania, a może ktoś ma prywatną... Ja zawsze wypożyczam z tej wypożyczalni:http://www.przyczepy-leszno.eu/Mają różne "modele" w zależności od tego, co chcesz przewozić no i przystępne ceny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marta25 Opublikowano 8 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2013 Szukam przyczepki na dwa motocykle do wypożyczenia na 4-5 dni? Orientuje się czy w Lesznie jest do dostania, a może ktoś ma prywatną... Polecam na ul. 17.stycznia kolo PZM tel. 604 127 914 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majka4304 Opublikowano 8 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2013 Rośnie pod Naszym sercem kolejna motocyklowa dusza. Majka już zajmuje się dla niej śpiochokombinezonem :) Tak na marginesie fajna artystyczna dusza z Niej ... no to mi komplement walnąłeś. mam nadzieje ze pasuje jej?:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eric Trax Opublikowano 8 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2013 Wiosenny serwis zrobiony teraz tylko czekać na kombiaka i jazda :D Co z tym rozpoczęciem 13 kwietnia? Wybiera się ktoś? Cytuj Yamaha MT 03 ----> Suzuki GSXR 750 k6 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majka4304 Opublikowano 8 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2013 nie zbyt pasuje a chcialam byc;(( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Conny_ Opublikowano 8 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2013 nie zbyt pasuje a chcialam byc;((Majka, a nie pasuje Ci w Poznaniu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majka4304 Opublikowano 8 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2013 nie pasuje mi 13!;/ nigdzie;/ pozostaje mi po 20 do wolsztyna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi