wooytek6 Opublikowano 4 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2013 Pisze przeca, że miejsca tylko ;) Tak nie do końca... ale całego nie, tylko miejsca na motocykl ale całego, nie tylko miejsca na motocykl .... Widzisz różnicę ... ;P Cytuj Na mocy danej mnie, przez... mnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciej_04 Opublikowano 4 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2013 Rozpoczęcie jest przełożone na 13.04 i niestety w tym dniu jestem w pracy. Na święcenie nie zdążę, ale do Przybyszewa na ognisko lecę zaraz po pracy :) . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barteck_street Opublikowano 4 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2013 Tak nie do końca... ale całego nie, tylko miejsca na motocykl ale całego, nie tylko miejsca na motocykl .... Widzisz różnicę ... ;PHehe właśnie nie wiadomo gdzie ten przecinak ma być ;) Cytuj Mój profil bikepics Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciej_04 Opublikowano 4 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2013 Hehe właśnie nie wiadomo gdzie ten przecinak ma być ;)To może lepiej Julak o sprecyzowanie wypowiedzi poprosić, niż debatować o przecinku, którego nie ma. :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julak Opublikowano 4 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2013 haha, poloniści się znaleźli ;)w sumie moja wina, 1 przecinek a takie zamieszanie :P szukam całego garażu, żeby w nim schować aż 8 kółek, wiec miejsce u kogoś kątem nie starczy :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ford Opublikowano 4 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2013 haha, poloniści się znaleźli ;)w sumie moja wina, 1 przecinek a takie zamieszanie :P szukam całego garażu, żeby w nim schować aż 8 kółek, wiec miejsce u kogoś kątem nie starczy :D Julak a co mama kupuje w końcu moto?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eric Trax Opublikowano 4 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2013 Ja dzisiaj oddałem kombinezon do poprawek, powiedziała mi że do 19 będzie trzymać :/ ale coś tam się uśmiechnąłem i niby postara się na 12 więc na rozpoczęcie 13 kwietnia bym się chyba stawił :D Cytuj Yamaha MT 03 ----> Suzuki GSXR 750 k6 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ford Opublikowano 4 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2013 Ja dzisiaj oddałem kombinezon do poprawek, powiedziała mi że do 19 będzie trzymać :/ ale coś tam się uśmiechnąłem i niby postara się na 12 więc na rozpoczęcie 13 kwietnia bym się chyba stawił :DU mnie gorzej :blush: bo dopiero na przyszły tydzień mechanik weźmie mi moto!! :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eric Trax Opublikowano 4 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2013 Ja tam leje nowy olej i szpula, bliżej lata wymiana opon mnie czeka :) Cytuj Yamaha MT 03 ----> Suzuki GSXR 750 k6 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ford Opublikowano 4 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2013 To masz super!! Ja mam więcej roboty!!Gaźniki, zawory, płyny, filtry i napęd!!! :mad: :angry: :blush: :huh: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eric Trax Opublikowano 4 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2013 To masz super!! Ja mam więcej roboty!!Gaźniki, zawory, płyny, filtry i napęd!!! :mad: :angry: :blush: :huh: lepiej wstrzymać się te 2 tygodnia i jeździć pewnym moto niż ściągać lawetę bo coś się stanie na trasie :) Cytuj Yamaha MT 03 ----> Suzuki GSXR 750 k6 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ford Opublikowano 5 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2013 lepiej wstrzymać się te 2 tygodnia i jeździć pewnym moto niż ściągać lawetę bo coś się stanie na trasie :) :) Tu się z Tobą zgodzę!!Wytrzymałem tyle to i jeszcze troche wytrzymię!! :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Conny_ Opublikowano 5 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2013 A ja tak w nieco innym temacie.. Wczoraj nasz forumowy kolega Wooytek6 został szczęśliwym tatusiem :DGratuluje(my)!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ford Opublikowano 5 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2013 A ja tak w nieco innym temacie..Wczoraj nasz forumowy kolega Wooytek6 został szczęśliwym tatusiem :DGratuluje(my)!!Dzięki Conny za info!! :biggrin: :biggrin: :biggrin: Wooytek6 GRATULACJE i zdrówko dzidziusia!!!! :tongue: :flesje: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julak Opublikowano 5 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2013 Gratulacje Wooytek6! :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi