Ford Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2013 (edytowane) Conny jestem tego samego zdania choć i tak mnie nie będzie na rozpoczęciu bo moto jeszcze nie zrobione!! :banghead: :banghead: :mad: :angry: :angry: :angry: Edytowane 2 Kwietnia 2013 przez Ford Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marecki_ Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2013 My jak my - z Leszna daleko nie mamy, ale wiara która chciała przyjechac z odleglejszych miejscowości pewnie raczej odpuści sobie taka wątpliwa przyjemność.Jak LBM chce przełożyć na 20-go to ja już chyba wolę jechać do Częstochowy na rozpoczęcie niż między tymi straganami znowu się cisnąć. Jak ktoś z tego wspaniałego bractwa odwazy się spojrzeć szerzej niż przez pryzmat własnych (mamutowych) korzyści i zorganizuje porządne rozpoczęcie na Rynku pod ratuszem, to chętnie się pojawię i zaprosze ekipę spoza Leszna.. Spotkanie LBM'u jest dobrowolne i jezeli Ci sie nie podoba, to nie jedziesz i tyle. Widzisz, LBM nie musi "spogladac szerzej"- spotykamy sie tam nie tylko co roku, lecz takze co czwartek aby pogadac i wspolnie pojezdzic. Nie trzeba pokazywac sie na rynku dla lansu, czy tez aby zrobic sobie fotke i wstawic na szajszbuka. Otwarcie sezonu i swiecenie maszyn jest kameralne, jedak nie jest zamykane dla innych. Spotykaja sie tam ludzie kochajacy motocykle i jazde na nich, dlatego miejsce nie ma wiekszego znaczenia. Ciekawy jestem co mialas na mysli, piszac "wlasnych (mamutowych) korzysci"...Niektorzy z "mamutow" jezdza na motocyklach dluzej niz masz wiosen, dlatego szacunek im sie nalezy.... Cytuj <<=== BORN TO RIDE ===>> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cita Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2013 (...)Niektorzy z "mamutow" jezdza na motocyklach dluzej niz masz wiosen, dlatego szacunek im sie nalezy.... HOUK. Cytuj PozdrawiamCita (aka Kuba)gg 1461968 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julak Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Panowie, bez nerwów, Conny ma rację - nowy rynek większości się po prostu kojarzy ze straganami i targiem, a rynek nie koniecznie musi być dla lansu i fotek fejsbukowych, jest po prostu centralnym punktem miasta i jest tam trochę więcej miejsca jednak. Jeśli chcecie żeby więcej ludzi się o was dowiedziało i zaciekawiło to dobrze byłoby wyjść im naprzeciw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Conny_ Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Szacunku dla nikogo mi nie brakuje, niezależnie od liczby wiosen spędzonych w siodle.Julak słusznie wyjaśniła, że skoro nie jest to "prywatne" rozpoczęcie sezonu Waszego Bractwa, mało tego jest to główne i chyba jedyne leszczyńskie rozpoczęcie, to powinno być zorganizowane po pierwsze w miejscu dla Leszna reprezentatywnym, a po drugie tak, żeby wszyscy się pomieścili.W ubiegłym roku widziałam, że żaden z tych "postulatów" nie był spełniony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MONSTER LESZNO Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Conny jestem tego samego zdania choć i tak mnie nie będzie na rozpoczęciu bo moto jeszcze nie zrobione!! :banghead: :banghead: :mad: http://www.youtube.com/watch?v=Eqf3ZtfmVcs :angry: :angry: :angry: Odnośnie filmu: PRĘDKOŚĆ ZABIJA :sad: choć w rzeczywistości to nie prędkość tylko nagłe zatrzymanie zabija. Więc co tu powiedzieć , trzeba uważać na siebie :wink: Cytuj MONSTER ENERGY Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pepe84 Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Conny i Julak maja racje nowy rynek nie jest poprostu odpowiednim miejscem na to, na rynku jest o wiele wiecej miejsca na sprzety jak i dla samych ludzi ogladajacych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cita Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2013 (edytowane) Nie kumacie.Pod mamutem spotyka sie przed święceniem ten KTO CHCE i później jedziemy pod kościół na msze o święcenie motocykli.Jeśli ktoś nie chce przyjechać na Nowy Rynek ... jedzie od razu pod kościół. Zawsze tak było i każdy wybiera co dla niego najlepsze. To nie jest wystawa motocykli dla turystów. Jak ktoś chce - może zaparkować w Lesznie na rynku i nawet wozić dzieci dookoła ratusza - wolna wola. Po święceniu motocykli jedziemy na przejażdzkę i kiełbaskę.Nikt nikogo do niczego nie zmusza. LBM tylko ZAPRASZA serdecznie wszystkich chętnych. ps. i żeby było całkiem jasne. To nie jest jakaś super oficjalna impreza inauguracyjna. Nic nie stoi więc na przeszkodzie, aby ktoś z Was - conny, julak czy ktokolwiek inny - wziął sie do roboty i w przyszłym roku zorganizował rozpoczęcie sezonu zgodnie z własną wizją takiej imprezy. Zapewniam, ze jesli będzie taka wola, każdy choć troche utorżsamiający sie z LBM przyjedzie chętnie, a może i pomoże przy organizacji na tyle ile będzie mógł. Tylko czy jest tu ktoś taki odważny?... wątpie, ale chętnie dam sie przekonać, ze sie myle. Edytowane 2 Kwietnia 2013 przez cita Cytuj PozdrawiamCita (aka Kuba)gg 1461968 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Conny_ Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Osobiście uważam, że jeśli funkcjonuje jakaś formalna grupa motocyklistów, jak właśnie LBM, to bardzo fajnie jeśli podejmują się przywództwa i prowadzenia takiego rozpoczęcia. Leszno potrzebuje zarówno swojego bractwa jak i oficjalnego rozpoczęcia, przecież to duża społeczność motocyklowa. I dlatego "Wasze" rozpoczęcie zrzesza tak naprawdę wszystkich.I moim zdaniem, ale to moja opinia, powinniście wziąć to pod uwagę. Chyba trochę bez sensu było by organizować jedno rozpoczęcie dla LBM i inne dla reszty tylko dlatego, że brakuje miejsca pod mamutem dla wszystkich. Wszystkich nas łączy wspólna pasja, a że jest nas coraz więcej to uważam, że warto pomyśleć nad zmianą dotychczasowego miejsca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marta25 Opublikowano 3 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2013 Ja rowniez podobnie jak kolega Cita naleze do LBM i wydaje mi sie, ze jesli dziewczyny i chlopaki wpadniecie w jakies czwartkowe spotkanie do mamuta i rzucicie haslo dotyczace rozpoczecia sezonu motocyklowego oczywiscie chodzi mi o przyszly rok :) to napewno zostanie mile rozpatrzona Wasza lub wspolna propozycja. Zawsze sie znajdzie jakies dobre rozwiazanie dla wszystkich :) pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julak Opublikowano 3 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2013 No i dobrze :) zakonczmy juz ten temat, bo sie atmosfera jakoś psuje :P slyszalam, ze rozpoczecie i tak bedzie przeniesione na inny termin, pozostaje miec nadzieje, ze pogoda dopisze. A swoją drogą, szukam garażu do wynajęcia, ale całego nie tylko miejsca na motocykl, najlepiej w okolicach Prochowni, albo centrum. Jeśli ktoś coś wie, proszę o wiadomość na priv :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marta25 Opublikowano 3 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2013 Julak ja bede cos wiedziala w tym temacie to dam na priv, bo akurat pracuje na Ul.Prochowni , a troche ludzi sie tam u mnie przewija wiec jak co to wysle info :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julak Opublikowano 3 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2013 Marta25 - będę bardzo wdzieczna :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Conny_ Opublikowano 3 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2013 A swoją drogą, szukam garażu do wynajęcia, ale całego nie tylko miejsca na motocykl, najlepiej w okolicach Prochowni, albo centrum. Jeśli ktoś coś wie, proszę o wiadomość na priv :)Julka - a ten garaż to chcesz cały dla siebie czy jeszcze jeden motocykl mógłby tam stanąć? Pytam, bo znajomi szukają też w tych okolicach garażu dla swojej yamaszki, może byłoby łatwiej wam razem coś znaleźć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barteck_street Opublikowano 4 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2013 Pisze przeca, że miejsca tylko ;) Cytuj Mój profil bikepics Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi