rvd1987 Opublikowano 7 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2012 Wielce prawdopodobne ze przyjade popatrzec chlopcy jak sobie jezdzicie :cool: Cytuj http://www.bikepics.com/members/rvd1987/07z1000/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ario Opublikowano 8 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2012 f*** mam przebitą oponę (znowu!). przed Kisielinem muszę zmienić, ktoś ma do pogonienia 190 w dobrym stanie? Michał nie chcesz się pozbyć gumy z Zeta? :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rvd1987 Opublikowano 9 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2012 Przy twoim stylu jazdy :) mysle ze nic ci po niej :-) ale jakiemus krolowi prostej moze jeszczy by na cos sie zdała :-) Cytuj http://www.bikepics.com/members/rvd1987/07z1000/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barthazz Opublikowano 10 Lipca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2012 Veni, vidi, vici... 5 478km :) Dzień 1720km: Leszno - Graz Dzień 2400km: Graz - Porto S. Margherita Dzień 3120km: Porto S.Margherita - Wenecja - Porto S.Marherita Dzień 4 617km: Porto S.Margherita - Rzym Dzień 5:90km: Rzym Dzień 6:387km: Rzym - Livorno Dzień 7:132km: Livorno - Bastia (Prom)100km: Bastia - Ghisonaccia Dzień 8: 325km: Ghisonaccia - Calvi - Ghisonaccia Dzień 9: 215km: Ghisonaccia - Porto Vecchio - Bonifacio - Ghisonaccia Dzień 10: 150km: Ghisonaccia - Calvi211km: Calvi - Nice (Prom)50km: Nice - Cannes Dzień 11 :178km: Cannes - Saint Tropez - Cannes Dzień 12:514km: Cannes - Sirmione Dzień 13:80km: Sirmione - Verona - Sirmione Dzień 14:470km: Sirmione - Monachium Dzień 15:700km: Monachium - Leszno Spalanie:najmniejsze: 4,7największe: 6,1średnie: 5,33 Prędkość:Autostrady: 130 - 150inne drogi: 80 - 120 Paliwo:najtańsze: 1,44 Euronajdroższe 1,87 Euro Zdjęcia wrzucę dzisiaj wieczorem... najpóźniej jutro rano Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marecki_ Opublikowano 10 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2012 To się nazywa wycieczka wokół komina :buttrock: nie tak jak większość - z domu do mac'donalda :biggrin:Bartek, gratuluje i czekam na zdjęcia, bo widoki na pewno były piękne !!! Cytuj <<=== BORN TO RIDE ===>> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzester Opublikowano 10 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2012 To w końcu jedziecie w sobotę czy w niedziele? Cytuj -Skolioza Team- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
carroll Opublikowano 11 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2012 To w końcu jedziecie w sobotę czy w niedziele? jedziemy w niedzielę Cytuj motocykle to nie wszystko liczy się pasja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzester Opublikowano 11 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2012 o godzinie? Cytuj -Skolioza Team- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
carroll Opublikowano 11 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2012 o godzinie? mysle ze około godz 10 startujemy Cytuj motocykle to nie wszystko liczy się pasja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RudyXJ Opublikowano 12 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2012 Karol, o 10 startujecie z Leszna czy już na torze startujecie ? Jeśli z Leszna to się pytam co tak późno :) ??Grzester mam nadzieje, że do Łagowa nie jedziesz i zaszczycisz swą obecnością w niedziele na Kisielinie ...A to co masz wypic na Łagowie wypijesz na Woodstocku ... Cytuj http://www.bikepics.com/members/rudyfws/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marecki_ Opublikowano 12 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2012 Info od kolegów motocyklistów z Leszna w temacie przejażdżki motocyklowej w najbliższą sobotę: "Zbiórka sobota 14.07.2012 godz 14.00 koło kawasaki na Gronowie, wyjazd 14.15 do Ponieca na Dni Ziemi Ponieckiej. Impreza jest na stadionie w Poniecu. Na miejscu poczęstunek kiełbaska i kaszanka ( burmistrz stawia). Zimne napoje na stoisku kawasaki dla motocyklistów gratis. Chętni motocykliści mogą przewieźć małych przyszłych motocyklistów po bieżni na stadionie. Następnie wyjazd do Gostynia – Podrzecza na Strefę Militarną 2012." Zostałem poproszony o przekazanie tej informacji, więc jeżeli ktoś byłby to może śmiało się przyłączyć :) Cytuj <<=== BORN TO RIDE ===>> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barthazz Opublikowano 12 Lipca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2012 (edytowane) Zostałem poproszony o przekazanie tej informacji, więc jeżeli ktoś byłby to może śmiało się przyłączyć :)[/color]Rok temu przy okazji Rajdu w Bojanowie mieliśmy okazje podskoczyć do Ponieca na w/w zlot.PS. w jakim programie zmniejsze jednym kliknięciem kilkaset zdjęć? Nie chce mi się robic tego pojedynczo a chcialbym wrzucic kilka fotek z dwutygodniowej rundki wokół komina:) Edytowane 12 Lipca 2012 przez barthazz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pancia Opublikowano 15 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2012 (edytowane) Bartek, na LBM European 2012 Poland-Włochy-Monako-Francja-J.Garda-Polandmasz już kilka naszych fotek do wglądu, filmiki też akurat wstawiam :)kto chce, może luknąć jak nam się śmigało :) Ps. pamiętaj o mojej prośbie w sprawie zdjęć Edytowane 15 Lipca 2012 przez Pancia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Złotyyyy Opublikowano 15 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2012 (edytowane) Rok temu przy okazji Rajdu w Bojanowie mieliśmy okazje podskoczyć do Ponieca na w/w zlot.PS. w jakim programie zmniejsze jednym kliknięciem kilkaset zdjęć? Nie chce mi się robic tego pojedynczo a chcialbym wrzucic kilka fotek z dwutygodniowej rundki wokół komina:) Programik acdsee, zaznaczasz zdjecia i zmniejszasz do zadanej wielkosci. Jesli chcesz wrzucic w siec zdjecia to mozna to w fajny sposob zrobic w picasa web albums z google :) Tam tez jest mozliwosc zmniejszenia zdjec . Powodzenia :) Pozdrowienia dla ekipy smigajacej do Kisielina :) Szerokich, dlugich i na kolanie zakretow zycze :):) :)Niestety tym razem nie jade, mam nadzieje ze bedzie jeszcze okazja. Edytowane 15 Lipca 2012 przez Złotyyyy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzester Opublikowano 15 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2012 dojechali wszyscy w pokoju? ktoś się wytarzał po Franasie? bo ja zawinełem rogala ;) Karol byłbyś tak uprzejmy i pchnął mi na maila ([email protected]) foty z moją najszybszą F2? :) W ogóle przez to siedzenie na gołe pudło mam gorączke i gardło mnie boli ;/ i jedź tu na kisielin Cytuj -Skolioza Team- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi