Eric Trax Opublikowano 12 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2012 (edytowane) Pora wrócić do gry po kilku latach przerwy. Strasznie się ciesze, że odnalazłem ten temat. Teraz to wypada go bacznie śledzić :) pozdro Edytowane 12 Czerwca 2012 przez Zajcikone Cytuj Yamaha MT 03 ----> Suzuki GSXR 750 k6 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marecki_ Opublikowano 13 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2012 Widzę, że ekipa w Rawiczu się powiększa :) I bardzo dobrze :DWitaj Zajcikone :buttrock: Cytuj <<=== BORN TO RIDE ===>> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bodzes82 Opublikowano 13 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2012 Tak sobie myślę, że możnaby kiedyś spróbować zorganizować w Rawiczu jakieś spotkanko przy grillu bądź ognisku z "małym" przelotem po okolicy, bo tu się nic nie dzieje... :huh: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marecki_ Opublikowano 13 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2012 Kiedyś można było takie rzeczy robić nad sztucznym :) Cytuj <<=== BORN TO RIDE ===>> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darecki10 Opublikowano 13 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2012 Tak ta zółta xj jest moja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eric Trax Opublikowano 13 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2012 Ja jestem za takim przelotem ale fajnie gdyby było wiadomo wcześniej, bo niestety w tym sezonie moja jazda ze względu na brak wolnego czasu ma niestety wymiar symboliczny i to zawsze na deszcz trafiam. Także jak będzie info z 2 tyg wcześniej to pojawie się na pewno :) Cytuj Yamaha MT 03 ----> Suzuki GSXR 750 k6 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barteck_street Opublikowano 14 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2012 Robimy motocyklowe grille w Rawiczu, ale w trójkę. Panowie powysyłajcie swoje numery to się zgadamy konkretnie. Hmm może w sobotę przelot i wieczorem wspólnie mecz? Cytuj Mój profil bikepics Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eric Trax Opublikowano 14 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2012 Ja jestem za, akurat mam sobotę wolną. po południu i wieczorem można polatać :) Cytuj Yamaha MT 03 ----> Suzuki GSXR 750 k6 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barteck_street Opublikowano 14 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2012 Bodzes piszesz się? Cytuj Mój profil bikepics Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bodzes82 Opublikowano 14 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2012 Kurcze ten weekend odpada, nie mam kanapy-dałem do obszycia;i jade do Wrocka kibicować naszym chlopakom, natomiast w niedzele jade do ostrowa na skoki ze spadochronem ...Takze b. chetnie, ale w innym terminie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eric Trax Opublikowano 15 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2012 a reszta Leszczyniaków? :) Cytuj Yamaha MT 03 ----> Suzuki GSXR 750 k6 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bocian1992 Opublikowano 15 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2012 http://www.youtube.com/watch?v=N73xm85lMF0&feature=fvwrel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barteck_street Opublikowano 16 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2012 Może się mocno uderzył i teraz zmądrzeje Cytuj Mój profil bikepics Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Woziu Opublikowano 16 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2012 no pokazał wszystkim swoje umiejętności w kierowaniu a właściwie w hamowaniu motocyklem łeeeeeeehehehee.... :clap: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majka4304 Opublikowano 16 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2012 ja odpadam... urodziny motocyklisty spoza leszna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi