majka4304 Opublikowano 29 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2012 ja wczoraj kapiel lacznie z moto zaliczylam...:)a co do dzis to nie wiem, nie wiem. moto po naprawach wiec nie mozna za duzo szalec od razu :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciej_04 Opublikowano 29 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2012 Ja niestety dzisiaj odpadam, ale za tydzień w sobotę bardzo chętnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RudyXJ Opublikowano 29 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2012 nocka dzis ... :( Cytuj http://www.bikepics.com/members/rudyfws/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Joey69 Opublikowano 30 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2012 Ciszej mi jeździć pod oknem!!!!! Panowie szykuje się slub :DKomu nie szkoda gumy niech sie szykuje na sierpien :Dinfo dokładne dam znac jeszcze Cytuj "Jak każdy włoski sportowy sprzęt z dusza i mocnym charakterem..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Woziu Opublikowano 31 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2012 Czesc.Jak ktoś szuka z was lub znajomych to polecam bardzo ładną Kawasaki ER-6N; 2007r. przebieg:6576km -, szczegóły w opisie :) http://allegro.pl/kawasaki-er-6n-2007-naked-bike-bielsko-biala-er6n-i2517528419.html no widze po wpisach że dzieje sie nie najlepiej w regionie (znowu gleby), a mialem wraazenie ze w tym sezonie spokój panuje na drogach.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Joey69 Opublikowano 31 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2012 http://forum.motocyklistow.pl/index.php?/topic/155562-slubleszno-25072012/ Cytuj "Jak każdy włoski sportowy sprzęt z dusza i mocnym charakterem..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MONSTER LESZNO Opublikowano 3 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2012 ZBIERAM CHĘTNYCH NA NIEDZIELNY WYPAD DO SŁAWY O GODZ. 13,00 NA MC, SĄ CHĘTNI???? :excl: :excl: :excl: ;) Cytuj MONSTER ENERGY Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Złotyyyy Opublikowano 3 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2012 Oczywiscie :):) :)Jutro tez chyba posmigam troche :)Dzisiaj jednak maly dylemat mialem , co wybrac :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marecki_ Opublikowano 3 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2012 Złotyyyy też mi dylemat :) wybierasz kosiarkę i kosisz trawę ;) Cytuj <<=== BORN TO RIDE ===>> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Złotyyyy Opublikowano 3 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2012 hahaha no tak :) to tez jakis wybor :)Marecki kiedy jezdzimy ??:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marecki_ Opublikowano 3 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2012 jeżeli nie będzie padać to myślę, że jutro po południu można pobrykać :) może około 16 tej? ja wczoraj kapiel lacznie z moto zaliczylam... :)... Co się stało? wleciałaś do jeziora? Cytuj <<=== BORN TO RIDE ===>> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Joey69 Opublikowano 4 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2012 ZBIERAM CHĘTNYCH NA NIEDZIELNY WYPAD DO SŁAWY O GODZ. 13,00 NA MC, SĄ CHĘTNI???? :excl: :excl: :excl: ;)Jak się zdąze wyrobić podlece Cytuj "Jak każdy włoski sportowy sprzęt z dusza i mocnym charakterem..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Złotyyyy Opublikowano 4 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2012 jeżeli nie będzie padać to myślę, że jutro po południu można pobrykać :) może około 16 tej? czyli dzisiaj 16:00 MC Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eric Trax Opublikowano 4 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2012 Czesc.Jak ktoś szuka z was lub znajomych to polecam bardzo ładną Kawasaki ER-6N; 2007r. przebieg:6576km -, szczegóły w opisie :) http://allegro.pl/ka...2517528419.html cholernie chętnie, zwłaszcza w tym kolorze ale dopiero wiosną :( Cytuj Yamaha MT 03 ----> Suzuki GSXR 750 k6 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Złotyyyy Opublikowano 4 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2012 Apropos Slawy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi