Marecki_ Opublikowano 4 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2012 Poszukuję przedniego lewego reflektora do Vtec'a. Nie mogę nigdzie znaleźć ofert sprzedaży, więc jeżeli ktoś miałby na zbyciu taką lampę w wersji europejskiej, ewentualnie sam klosz takiej lampy, lub wiedziałby gdzie mogę taką kupić, to proszę o informację w poście, PW, mail [email protected], tel 728526697 PS. Nie pogardzę też wersją angielską reflektora- wówczas przełożę sobie sam klosz Cytuj <<=== BORN TO RIDE ===>> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darecki10 Opublikowano 5 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2012 Tor kartingowy gostyń może wiecie gdzie jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barteck_street Opublikowano 6 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2012 Darecki wybierasz się na Mistrzostwa? My też pojedziemy z Rawicza, więc możesz z nami lecieć. Cytuj Mój profil bikepics Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
glaca1427 Opublikowano 6 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2012 Oczywiście że wiem gdzie jest tor kartingowy w Gostyniu. Może też się wybiorę na wyścigi supermociaków :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bodzes82 Opublikowano 6 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2012 Opona zmieniona (Continental), drgania kierownicy ustały... :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BruusZX6 Opublikowano 6 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2012 Tor kartingowy jest za gostyńskim rynkiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
myslickim Opublikowano 7 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2012 Coś się dzisiaj dzieje gdzieś?:) Jezdzi ktos;>? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Złotyyyy Opublikowano 7 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2012 Mozna cos zadzialac... :)Moze byc nawet wieczor, godzina, miejsce i robimy manewry :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marecki_ Opublikowano 7 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2012 Dzisiaj miałem miłą niespodziankę w postaci odwiedzin ekipy z forum :)Było mi naprawdę miło, że wlecieliście!Jeszcze trochę i też dosiądę maszynę :crossy: Jeszcze trochę... Cytuj <<=== BORN TO RIDE ===>> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Woziu Opublikowano 9 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2012 Jeszcze trochę.. a znowu zobaczymy mknącego Mareckiego "Barrego Sheen'a" :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darecki10 Opublikowano 9 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2012 Jak będzie pogoda to jadę barteck gdzie i o której Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barteck_street Opublikowano 10 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2012 605 599 960, dzwoń to się zgadamy Cytuj Mój profil bikepics Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Woziu Opublikowano 10 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2012 Nadszedł czas sprzedaży mojej wspaniałej i niezawodnej 106-tki, więc jeżeli ktoś z was lub waszych znajomych szuka dobrego małego autka to polecam swoje, zwłaszcza kobietom lub świerzo upieczonym jak również doświadczonym kierowcom :-) Link do ogłoszenia:http://allegro.pl/peugeot-106-saxo-clio-corsa-punto-ka-matiz-i2409070252.html Żeby się dwa razy nie rozpisywać, dodam że chyba wszystkie informacje potrzebne są w opisie, a jak coś potrzeba wiedzieć więcej to jestem do dyspozycji cały czas... ogólnie dobry materiał ta fura, też wiele nie trzeba robić żeby upiękrzyć bo wystarczą tylko felgi..np: * * Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darecki10 Opublikowano 11 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2012 Sory że nie dzwoniłem Barteck w niedzielę nie zaglądałem na rorum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barteck_street Opublikowano 12 Czerwca 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2012 Żółta XJ z kufrem to Twoja? Widziałem taką na zawodach Cytuj Mój profil bikepics Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi