glaca1427 Opublikowano 28 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2012 Oczywiście dołanczam się do przeprosin. Na rozpoczeciu było super ;)Dzięki :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciej_04 Opublikowano 28 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2012 Oczywiście, że było super :) Dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
carroll Opublikowano 29 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2012 leci ktoś dziś do wolsztyna? około 10:30 / 10:40 na MC czekam 5/10 min... Cytuj motocykle to nie wszystko liczy się pasja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mr Maciejro Opublikowano 29 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2012 Oczywiście przyłączam się do przeprosin Panie fotografie :) w Śremie wydawało mi się, że wszyscy jesteśmy w komplecie. Sorry! Wypad udany. Pozdro! :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wooytek6 Opublikowano 29 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2012 (edytowane) ok dostałem do teraz 5 adresów ... fotki powinny być już na skrzynkach ... nie ma za duzo fotek ... nastepnym razem mozna zrobic jakies sesje ... biker + bike :) edit: Złotyyyy !!! nie wiem dlaczego ale foty nie przeszły do Ciebie ... nie wiem co jest grane... dawaj maila jeszcze raz Edytowane 29 Kwietnia 2012 przez wooytek6 Cytuj Na mocy danej mnie, przez... mnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Złotyyyy Opublikowano 29 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2012 ok wyslalem Ci na kom inny email , moze teraz bedzie gites pozdr :):):) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eatthebackofbeyond Opublikowano 29 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2012 Dzieki chłopaki za dzis ;)! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wooytek6 Opublikowano 29 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2012 wysłałem foty .... dajcie znac jak nie doszły .. Cytuj Na mocy danej mnie, przez... mnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mr Maciejro Opublikowano 29 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2012 Ewelina to jest ten filmik o którym opowiadałem dzisiaj :) akcja zaczyna się od 2:03 :) takie rzeczy tylko na FZ6 :) hahaha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MONSTER LESZNO Opublikowano 29 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2012 Semanko! :) Mam propozycję co myślicie o 06,05,1012r Śrem rozpoczęcie sezonu http://omko.pl/imprezy/754/rozpoczecie-sezonu-motocyklowego-sremSą chętni , jeśli pogoda dopisze ? :biggrin: Cytuj MONSTER ENERGY Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciej_04 Opublikowano 29 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2012 Ja też zrobiłem kilka fotek na zlocie, więc możecie dawać maile na PW to podeśle :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marecki_ Opublikowano 29 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2012 Dziś było naprawdę dobrze :) Mimo, że na początku zawiewało wątpliwością czy w ogóle ruszymy... ale udało się po uruchomieniu Tlr'a i zmianie moto u Carolla ;) ps. Jak ściągnełem kask i spojrzałem na szybkę, to przez chwilę zastanawiałem się jak mogłem przez nią coś widzieć :D rozjebany robal przy robalu :D:D:D Cytuj <<=== BORN TO RIDE ===>> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eatthebackofbeyond Opublikowano 29 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2012 Nawet mój kask ładnie oberwał:) Początki były ciężkie ale mamy zdolnych tych facetów i udało się;) Zlot w Śremie zapowiada sie naprawdę ciekawie:)! Filmik jest mega ;D!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marecki_ Opublikowano 29 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2012 Czyli za tydzień lecimy do śremu :)Wstępnie się pisze :crossy: Cytuj <<=== BORN TO RIDE ===>> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Joey69 Opublikowano 30 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2012 Cholera wyprzedzili mnie ze śremem xD Cytuj "Jak każdy włoski sportowy sprzęt z dusza i mocnym charakterem..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi