MONSTER LESZNO Opublikowano 26 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2012 Aktualne :biggrin: MC godz 10:00sobota 28.04.2012 1. MONSTER2. wooytek63. Maciej_044. Złoty >>> tak jak koledzy 17-18 chcialbym byc w Lesznie z powrotem Cytuj MONSTER ENERGY Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wooytek6 Opublikowano 26 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2012 (edytowane) ktoś jeszcze chętny na wyjazd w sobotę ???? Edytowane 26 Kwietnia 2012 przez wooytek6 Cytuj Na mocy danej mnie, przez... mnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marecki_ Opublikowano 26 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2012 Chętnie wybrałbym się z Wami, lecz akurat w sobotę jadę z żoną po towar do Warszawki...Niedziela, poniedzialek - możemy się zgadać aby polatać. We wtorek (1maja) zapraszam do Bojanowa na rajd - będzie wesoło :D Cytuj <<=== BORN TO RIDE ===>> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wooytek6 Opublikowano 26 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2012 (edytowane) Marecki_ pomyślę nad 1 maja ... niestety w niedzielę po GP raczej będę dochodził do siebie hehehe w Pn niestety do pracy ... chyba ze ok 17-18 najwcześniej :) Jakby co będę się odzywał tutaj ... :) Edytowane 26 Kwietnia 2012 przez wooytek6 Cytuj Na mocy danej mnie, przez... mnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barthazz Opublikowano 26 Kwietnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2012 We wtorek (1maja) zapraszam do Bojanowa na rajd - będzie wesoło :Dw zeszłym roku było... i to bardzo :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rvd1987 Opublikowano 27 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2012 (edytowane) nic dodac... nic ująć... http://ryjbuk.pl/kob..._motorze-287085 Karolek a ty gdzie sie zapusciles w turystyczna przejazdzke ze z takimi fotosami do domu wrociles :) http://demotywatory....ocham-motocykle Edytowane 27 Kwietnia 2012 przez rvd1987 Cytuj http://www.bikepics.com/members/rvd1987/07z1000/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ario Opublikowano 27 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2012 do bani ...ten motocykl :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
glaca1427 Opublikowano 27 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2012 1. MONSTER2. wooytek63. Maciej_044. Złoty5. Glaca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wooytek6 Opublikowano 27 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2012 No i jest nas już 5 osób ... ustalmy jakąś godzinę do Max poślizgu ew. spóźnienia ... Cytuj Na mocy danej mnie, przez... mnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomi.>>> Opublikowano 27 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2012 Wbijam sie z wami bede o 10.00 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wooytek6 Opublikowano 27 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2012 proponuję kwadrans studencki na spóźnienie ... czyli czekamy do 10:15 max 10:20 ... Cytuj Na mocy danej mnie, przez... mnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
glaca1427 Opublikowano 28 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2012 OK spoko. Ja mogę poczekać ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wooytek6 Opublikowano 28 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2012 Sie ma Właśnie wróciłem... jakoś nie mogłem Was odnaleźć ... Dawajcie na PW adresy email to wyśle foty ze Zlotu... Cytuj Na mocy danej mnie, przez... mnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MONSTER LESZNO Opublikowano 28 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2012 Dla Wojtasa PRZEPROSINY że tak głupio wyszło. Myślę że wszyscy się dołaćzą do tych przeprosin. Musimy się lepiej zgrać aby nie było takich wpadek.Pozdrowionka!Ps. Dzięki chłopaki za miło spędzony dzionek :biggrin: Cytuj MONSTER ENERGY Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciej_04 Opublikowano 28 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2012 Przeprosiny że tak głupio wyszło Wojtek, ale myślałem, że jedziesz z nami. Dopiero na MC Cię szukaliśmy. Zaraz wysyłam maila. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi