darecki10 Opublikowano 23 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2012 Co tam jest w Kaczych Dołach 3-maja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Złotyyyy Opublikowano 23 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2012 1. MONSTER2. wooytek63. Maciej_044. Złoty >>> tak jak koledzy 17-18 chcialbym byc w Lesznie z powrotem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MONSTER LESZNO Opublikowano 23 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2012 No i jak pięknie lista się powiększa ;) Ja też jestem za 10.00 godz w sobotę na MC . Cytuj MONSTER ENERGY Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marecki_ Opublikowano 23 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2012 Siemanko! Tomku i Marecki specjalnie dla Was wrzuciłem na moją Picase zdjęcia z naszego wypadu na Slovakia Ring.Dzięki :)Nieźle wymiataliście. Tor profesjonalny, więc nabrałeś sporo doświadczeń. Szkoda Z'ta... choć najważniejsze, że kolega nie ma poważniejszych obrażeń! Cytuj <<=== BORN TO RIDE ===>> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pepe84 Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2012 ktos chetny na mc dzisiaj? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RockDriver Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Siemka! http://moto.allegro.pl/yamaha-yzf600r-thundercat-nie-cbr-r6-okazja-i2279761547.html zna ktos to moto z Rydzyny ? warto? Pozdrawiam Adam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
carroll Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2012 nic dodac... nic ująć... http://ryjbuk.pl/kobieta_na_motorze-287085 Cytuj motocykle to nie wszystko liczy się pasja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pepe84 Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2012 no to pozbylem sie wlasnie dowodu rej od moto :P to sobie pojezdzilem dzisiaj jak nic :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marecki_ Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Siemka! http://moto.allegro....2279761547.html zna ktos to moto z Rydzyny ? warto? Pozdrawiam AdamZe zdjęć widać, że leżała na obu stronach, na prawej mocniej. Pewnie dlatego wziął się tam micron :) Owiewki kiepsko spasowane. Ogólnie stan słaby. Typowy angol, gdzie wszystko zaśniedziałe i schodzi lakier ze silnika. Szczerze to wysoka cena jak na taki stan. Jeżeli chcesz to mogę tam podjechać, zrobić rentgena i sprawdzić stan techniczny. no to pozbylem sie wlasnie dowodu rej od moto :P to sobie pojezdzilem dzisiaj jak nic :P Co się stało? Nie masz odblasku na rejestracji? :) nic dodac... nic ująć... http://ryjbuk.pl/kob..._motorze-287085 No, no :) Niezła maszyna :) i co ważne, można na niej jeździć bez benzyny :D:D:D Cytuj <<=== BORN TO RIDE ===>> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pepe84 Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Marecki chyba wrozbita jestes :P rabana unia i jej nowe wymyslone przepisy :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darecki10 Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2012 O co chodzi z tym odblaskiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RudyXJ Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2012 odblaski w lesznie to jak kawał o wróbelku ... Cytuj http://www.bikepics.com/members/rudyfws/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciej_04 Opublikowano 26 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2012 Hehe jak nie masz darecki10 odblasku z tyłu to lepiej założ bo w lesznie szybko dowód rejestracyjny za to stracisz. Ja dostałem ostrzeżenie w zeszłym roku :) dowód ocalał ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
glaca1427 Opublikowano 26 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2012 A ja cały zeszły sezon bez odblasku i nic, ale lepiej pójdę dzisiaj założyć ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Złotyyyy Opublikowano 26 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2012 Rozumiem ze wyjazd do Srody Wlk. aktualny :)MC godz 10:00sobota 28.04.2012 1. MONSTER2. wooytek63. Maciej_044. Złoty >>> tak jak koledzy 17-18 chcialbym byc w Lesznie z powrotem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi