MONSTER LESZNO Opublikowano 16 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2012 Cześć!Zbieram ekipe na otwarcie sezonu w Poznaniu w tę sobotę czyli 21. 04. 2011http://www.hamc-poznan.pl/HAMC/imprezy.html Kto chętny?? Pogoda ma niby dopisać. Po otwarciu w Poznaniu planujemy przelot do Gostynia na moto serce. Pozdrawiam! ups mamy rok 2012 SORKI ;) :banghead: Cytuj MONSTER ENERGY Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
amnezja Opublikowano 17 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2012 Hej, ja na pewno polecę.Jeszcze nie wiem czy sama czy z kumplem. Jeśli towarzysz mi się wykręci, chętnie do Was dołączę. I planuję na Motoserce do Poznania też wpaść :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majka4304 Opublikowano 17 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2012 ja z ekipa do Gostynia jedziemy od poczatku.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Barfi84 Opublikowano 18 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2012 Ja też się wybiera z znajomymi do Gostynia tylko napiszcie o której się zbieramy i gdzie.Choć pogody ma podobno nie bydz 19* c ale deszcze i burze ;/ Cytuj ,,CZŁOWIEK BEZ PASJI TO JAK DOM BEZ WŁAŚCICIELA " Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wooytek6 Opublikowano 18 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2012 Witam Chętnie się podłącze do jednej z grup w sobotę. Jakby co czekam na info. Pozdr. Cytuj Na mocy danej mnie, przez... mnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaziu Opublikowano 18 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2012 huh odzyskalem stary login :) jak cos tez planuje cos pojezdzic w sobote..i nie wiem czy jechac na koscian czy motoserce jak w zeszlym roku ... Marecki i ekipa gdzie Was wcielo..co robimy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majka4304 Opublikowano 18 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2012 chlopcy sa zapracowani heh:) oj co do soboty to sie pewnie dowiem w pt o ktorej i skad pojedziemy:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaziu Opublikowano 19 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2012 ok to poczekamy :).. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciej_04 Opublikowano 19 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2012 Wie ktoś czy są jakieś zloty w pobliżu podczas weekendu majowego?? Z góry dzięki za info :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majka4304 Opublikowano 19 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2012 wolsztyn jedynie z tego co wiem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciej_04 Opublikowano 19 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2012 no własnie wolsztyn jest w tym roku 29.04 niedziela i nie za bardzo mi to pasuje. 28.04 jest środa wlkp. i to już lepiej, ale mam nadzieje ze od 01.05 do 05.05 też coś bedzie :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marecki_ Opublikowano 19 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2012 (edytowane) Witam wszystkich nowych forumowiczów :) Chętnie bym pośmigał, lecz niestety w ten weekend najprawdopodobniej nie dam rady, bo mają przyjechać do mnie znajomi. Wszystko wyjaśni się jutro, więc w razie czego można się zgadać na sobotę i wymyśleć ciekawą trasę- jeżeli pogoda dopisze. PS. Ario co tak szybko dziś śmigałeś po zatorzu? :D Edytowane 19 Kwietnia 2012 przez Marecki_ Cytuj <<=== BORN TO RIDE ===>> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MONSTER LESZNO Opublikowano 19 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2012 Siema. Jakaś pogod ma być neiepewna w sobotę więc do Poznania nie ma sensu śmigać .Na motoserce do Gostynia polecę z wami. Pozdro ! Cytuj MONSTER ENERGY Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wooytek6 Opublikowano 19 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2012 Witam Wszystkich Na sobotę usłyszałem jeszcze o święceniu motocykli w Kościanie ... http://elka.pl/content/view/56494/347/ Na sobotę chętnie podłącze się do jakieś grupki ... :) Cytuj Na mocy danej mnie, przez... mnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marecki_ Opublikowano 19 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2012 W Bojanowie będzie rajd 1 maja: Cytuj <<=== BORN TO RIDE ===>> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi