bodzes82 Opublikowano 12 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2012 amnezja fajnie,że zadałaś to pytanie - dzisiaj coś słyszałem na antenie Radio Elka, ale szczegóły nie doleciały do mojego ucha. Dzięki pytaniu amnezji i odpowiedzi glacy 1427 znam temat - spróbuje zebrać kilku znajomych z Rawicza i może wpaniemy... POZDRAWIAM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pepe84 Opublikowano 12 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2012 a ja dalej bez moto znajac moje szczescie nie bede mial nawet czym przyjechac :P ostatni raz dalem moto na serwis przed jakims zlotem albo rozpoczeciem sezonu:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ario Opublikowano 12 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2012 ja jutro jadę odebrać mój z serwisu więc w sobotę planuję być :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darecki10 Opublikowano 12 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2012 Co akcją MotoKrew w okolicach Leszna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
glaca1427 Opublikowano 12 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2012 Motoserca w Lesznie nie ma, najbliżej jest w Gostyniu i Głogowie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
amnezja Opublikowano 12 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2012 Glaca, dzięki za szczegóły. Planuję być. Pierwsze otwarcie na swoich 2oo. A 21go jest też otwarcie sezonu w Poznaniu, na Malcie. I Motoserce na św. Marcinie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TWin_78 Opublikowano 12 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2012 (edytowane) Ktoś z okolic Wschowy czy Leszna będzie miał zamiar się tam wybrać? Superbike World Championship Więcej możecie poczytać tutaj: http://forum.motocyklistow.pl/index.php?/topic/153297-superbike-world-championship-brno-20-22072012/ Edytowane 12 Kwietnia 2012 przez TWin_78 Cytuj Yamaha XJ600Honda CBF 1000AHonda VFR1200F DCTBMW K1300R Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marecki_ Opublikowano 14 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2012 Będzie ktoś dziś na Nowym Rynku na otwarciu sezonu? Właśnie wskakuje w kombiak i zaraz ruszam, więc jakby co to do zobaczenia :buttrock: Cytuj <<=== BORN TO RIDE ===>> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bodzes82 Opublikowano 14 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2012 Własnie wróciłem z otwarcia... Pierwszy raz brałem udział w czymś takim... Było SUPER.LEWA W GÓRĘ !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pepe84 Opublikowano 14 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2012 (edytowane) witammam pytanie do was moze bedziecie wstanie pomoc :)chce kupic w nastepnym tyg spodnie jeans Freestar Black Fighter lub Moto Wear Espady CT, orientujecie sie moze czy dostane je gdzies na terenie Leszna? myslalem tez o kupnie przez neta ale roznie to moze byc z rozmiarami wiec wole miec je na dupsku w chwili kupna :) Edytowane 14 Kwietnia 2012 przez Pepe84 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciej_04 Opublikowano 14 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2012 Rozpoczęcie sezonu udane :). Pogoda super i i ludzi naprawdę sporo przyjechało. Oby tak dalej ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
amnezja Opublikowano 14 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2012 I ja byłam :bigrazz: Moim zdaniem świetna organizacja. A jeśli ktoś nie widział polecam TT3D: Closer to the Edge. Np. w Cinema w Poznaniu, w 3D. Robi wrażenie!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mr Maciejro Opublikowano 15 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2012 Dla zainteresowanych :) http://panorama.media.pl/component/option,com_ponygallery/Itemid,264/func,viewcategory/catid,2126/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bodzes82 Opublikowano 15 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2012 Trafiliśmy z pogodą, bo przy dzisiejszych warunkach byłaby LIPA... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciej_04 Opublikowano 16 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2012 Wybiera się ktoś może na rozpoczęcie sezonu 28-04 do Środy Wlkp? Byłem tam w zeszłym sezonie i naprawdę duża super impreza :) http://www.etyliniarze.pl/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi