majka4304 Opublikowano 15 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2012 ja jutro, manuela:) moze ewelina z pawlem... mis brak info, karol i fiszer tak samo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
carroll Opublikowano 16 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2012 ja z Adą niestety odpadamy w piątek i sobotę... -------------------------------------------------------------------------------------------------------- chętnych na niedzielne brykanie zapraszam na MC godzina do dogadania. Cytuj motocykle to nie wszystko liczy się pasja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majka4304 Opublikowano 16 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2012 udanego "brykania w niedziele...:( jutro ktos na MC pogadac, trase? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marecki_ Opublikowano 17 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2012 Hej. Co prawda piątkowe spotkanie w motoklubie nie wypaliło, (choć wczoraj zasmakowałem drinki z czarną porzeczką ;) ), ale wiem, że będzie jeszcze nie jedna okazja aby się spotkać i wypić browarek! majka4304, dziś na 100% będę się delektował jazdą, w ten jakże piękny, słoneczny dzień :) Będę na maku około 14.00-14.30 i możemy ponawijać kilometry na koła :crossy: Cytuj <<=== BORN TO RIDE ===>> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majka4304 Opublikowano 17 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2012 ale Marecki z umiarkowana predkoscia... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
carroll Opublikowano 17 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2012 w niedziele na MC bedziemy około godziny 14:01 jeśli ktos chce pobrykać zapraszam! Cytuj motocykle to nie wszystko liczy się pasja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Joey69 Opublikowano 18 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2012 rozrasta się w siłę i jednocześnie ilość wypitej wódki ;)Na Rudnej :D ja jutro, manuela:) moze ewelina z pawlem... mis brak info, karol i fiszer tak samopo pierwsze primopo nazwisku w sądziepo drugienie mówiłem że będe Cytuj "Jak każdy włoski sportowy sprzęt z dusza i mocnym charakterem..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Barfi84 Opublikowano 20 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2012 Orietuje się może już ktoś, kiedy odbędzie sie święcenie motocykli w Lesznie ? Cytuj ,,CZŁOWIEK BEZ PASJI TO JAK DOM BEZ WŁAŚCICIELA " Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majka4304 Opublikowano 20 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2012 (edytowane) Tradycyjne rozpoczęcie sezonu połączone z poświęceniem motocykli w tym roku odbędzie się 14.04 o godz.12 przed kościołem Św.Krzyża w Lesznie. Spotykamy się pod restauracją MAMUT na Nowym Rynku i ok. 11.45 przejedziemy pod kościół. Po poświęceniu przejażdżka po okolicy...trasa do uzgodnienia. Edytowane 20 Marca 2012 przez majka4304 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Barfi84 Opublikowano 20 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2012 ok dzięki Cytuj ,,CZŁOWIEK BEZ PASJI TO JAK DOM BEZ WŁAŚCICIELA " Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barthazz Opublikowano 21 Marca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2012 Wczoraj założyłem aku do Fazera i zrobiłem 25km po okolicy więc można powiedzieć, że sezon otwarty.Jakby ktoś coś kiedyś wiedział to czekam tylko na info i w drogę.... najlepiej daleką :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciej_04 Opublikowano 21 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2012 Potwierdzam otwarcie sezonu :biggrin: . Było to widać w sobotę i niedzielę na ulicach. :biggrin: Tez wytoczyłem z garażu moją "żółtą pszczółkę" i zrobilem 100km koło Leszna. Super przyjemnie sie jeździło :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Złotyyyy Opublikowano 22 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2012 Wybiera się ktoś ?? :):) :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barthazz Opublikowano 23 Marca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2012 Przejechać się można... oby nie na policji jak rok temu, prawda Ario? :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bodzes82 Opublikowano 25 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2012 Witam wszystkich forumowiczów...Jestem nowy na forum,Mieszkam w Rawiczu i jeżdżę na Hondzie Hornet... Lewa w górą Panie i Panowie POZDRO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi